Vedete

Apariţii VIP de senzaţie la Paris Fashion Week 2018

Apariţii VIP de senzaţie la Paris Fashion Week 2018 camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Capitala modei găzduieşte, luna aceasta, prezentarea colecţiilor de primăvară 2019 ale celor mai mari designeri din lume, ocazie cu care starurile hollywoodiene îşi etalează şi ele ţinutele de top.

 

Luna modei este în plină desfăşurare, iar acest lucru nu poate decât să le încânte pe vedetele pasionate de fashion, care şi-au şi rezervat bilet pentru Paris. Astfel, unele dintre cele mai frumose femei din showbiz au răspuns prezent invitaţiei de-a urmări colecţiile de primăvară 2019 ale unora dintre cei mai mari designeri de pe glob.

 

Zilele acestea, la Paris, se prezintă propunerile vestimentare ale unor case precum Dior şi Saint Laurent, pentru începutul noului an, dar nu putem să nu ne abţinem să stăm cu ochii şi pe starurile care ocupă primele locuri de la prezentări.

 

Blake Lively, o fashionista adevărată, nu putea lipsi de la marele eveniment. Nici Eva Longoria, Victoria Beckham, Shailene Woodley, Katie Holmes, Rita Ora, Naomi Campbell n-au stat nici ele acasă, ci s-au înghesuit la prezentările de modă ale designerilor care dau tonul în domeniul lor de activitate.

 

Pentru a admira “prezentarea de modă” pe care au făcut-o vedetele în primul rând la Paris Fashion Week 2018, deschide galeria foto!

 

Modifică Setările