Royals

Apariţiile elegante ale Ducilor de Cambridge în ultima zi a vizitei din Paris

Apariţiile elegante ale Ducilor de  Cambridge în ultima zi a vizitei din Paris

Sâmbătă, vizita oficială a Ducilor de Cambridge în capitala Franţei a luat sfârşit. William şi Kate au luat parte într-o singură zi la mai multe întâlniri oficiale, având un intinerariu foarte strict. Au participat la o serie de evenimente în cele două zile cât au stat în Paris Au vizitat celebrul Muzeu de Orsay, muzeul care găzduieşte cele mai multe opere de artă ale pictorilor impresionişti. Kate s-a arătat foarte interesată de tur şi le-a adresat ghizilor nenumărate întrebări, în timp ce William le-a cerut să vadă, în mod special, galeria pictorului Claude Monet.

Turul muzeului a fost plăcut pentru Ducii de Cambridge, însă cei care s-au bucurat cel mai mult au fost turiştii, care au avut ocazia să-i fotografieze şi să-i filmeze de aproape.

Au realizat şi o şedinţă foto în faţa Turnului Eiffel

Înainte de asta, Ducii de Cambridge şi-au supus unui test abilităţile la rugby. Cei doi au făcut o mică demonstraţie, sub privirile amuzate ale unor copii care erau elevi la British Council.

La aceste activităţi, dar şi la întrunirile cu victimele atacului terorist din Paris, precum şi la cele cu diverse oficialităţi politice, Ducesa de Cambridge a îmbrăcat un outfit semnat Chanel, care i-a venit ca turnat.

Outfitul Carolina Herrera

Ulterior, Kate a schimbat acest outfit cu unul semnat de unul dintre deginerii ei favoriţi. E vorba de un palton roşu, croit de Carolina Herrera, pe care Ducesa de Cambridge a ales să-l poarte la vizionarea meciului de rugby Wales versus France Six Nations. După acest eveniment, Kate şi William au fost escortaţi către aeroport, unde s-au îmbarcat într-un zbor privat cu destinaţia Anglia.

foto: Getty, Twitter

Modifică Setările