News

Apelul disperat al surorii divei: „Mariah, am nevoie de ajutorul tău!“

Apelul disperat al surorii divei: „Mariah, am nevoie de ajutorul tău!“

„Te iubesc, Mariah! Am nevoie disperată de ajutorul tău. Te rog, nu mă abandona aşa!“. Este înregistrarea video impresionantă pe care Alison Carey, de 54 de ani, sora  mai mare a divei Mariah, a trimis-o spre publicare site-ului Daily Mail.co.uk, într-o încercare disperată de a lua legătura cu cântăreaţa. Alison şi Mariah, în adolescenţă Alison, o fostă prostituată infectată cu virusul HIV, are nevoie de îngrijiri medicale costisitoare, pe care nu şi le permite. Mai mult, sora lui Mariah va fi nevoită să treacă prin operaţii foarte complicate pe creier şi la nervul spinal, după care va urma un proces foarte lung de recuperare. Apelul disperat al lui Allison vine după ce fratele acesteia, Morgan (51), a răbufnit, recent, în presă, declarând pentru tabloidul The Sun: „Sora ta moare, se chinuie şi tu unde eşti? Crezi că eşti atât de deosebită, dar eşti o vrăjitoare rea“. Vrăjitoarea în această ecuaţie fiind Mariah.

O Mariah care, la 45 de ani, trăieşte cele mai însorite zile din viaţa ei. Averea ei de 520 de milioane de dolari se va uni curând, ca şi destinul, cu cea a miliardarului australian James Packer. În plus, diva este într-o formă fizică mai bună ca ori­când, motiv pentru a se aventura într-un nou turneu mondial, Sweet Sweet Fantasy. Reve­nind la nuntă, dacă cererea în căsătorie s-a fă­cut cu un inel cu diamant de 35 de carate, să nu vă gândiţi că evenimentul în sine poate fi mai puţin decât mega-extravagant. Se vehiculează insula exclusivistă Hayman, din Australia, un parc de distracţii ad-hoc, elefanţi, tigri albi şi o statuie a miresei în mărime naturală.

(EXCLUSIVE PHOTO)    Mariah Carey and brother Morgan Carey during American Music Awards - Backstage Dressing Room at the Shrine Auditorium in Los Angeles, California.  (Photo by Barry King/WireImage)
Mariah Carey şi fratele ei, Morgan Carey

Poate că tocmai risipa pe care o plănuieşte pentru cea de-a treia ei nuntă l-a scos din minţi pe fratele ei mai mare, care nu şi-a căutat prea mult cuvintele atunci când a vorbit despre faimoasa lui soră, furios că aceasta nu i-a mai plătit tratamentul surorii lor. Sau, cu alte cuvinte, o rudă care şi-a dis­trus viaţa speră ca Mariah să suporte, financiar, consecinţele. „Anul trecut, am luat avionul din Hawaii pentru a fi acolo când Alison a fost decu­plată de la aparate, crezând că sora mea va muri. Mariah, în schimb, nici măcar n-a apărut la spital. Din fericire, Alison şi-a revenit în mod miracu­los, dar acum are nevoie de operaţii pe creier şi la nervul spinal. Ea a încercat în mod disperat să dea de Mariah, de nenumărate ori. N-am primit niciun răspuns de la ea“, a continuat fratele cân­tăreţei.

„Probabil că ea cheltuieşte mai mult pe mân­carea câinilor ei decât ar costa-o să aibă grijă de sora ei“, a mai spus Morgan, care locuieşte acum în Italia. Nu este prima dată când Morgan dă din casă pentru presă, aşa că e de înţeles, într-o oa­recare măsură, şi insensibilitatea divei. Acelaşi frate spunea despre ea, anul trecut, că are pro­bleme cu băutura, că a avut o cădere nervoasă în 2001 şi că fostul soţ Nick Cannon a privit-o doar ca pe un cec umblător.

Pe de altă parte, tabloidul National Enquirer a confirmat, anul trecut, că Mariah şi-a ajutat sora şi pe copiii acesteia cu bani, de-a lungul timpului. Până în momentul în care această Ali­son a încercat să scrie o carte cu dezvăluiri des­pre copilăria faimoasei ei surori, lucru care le-a înstrăinat pentru totdeauna pe cele două. Sun­tem curioşi dacă noua serie-documentar despre viaţa divei, Mariah’s World, care va fi difuzată pe canalul E!, atinge şi astfel de subiecte sensi­bile, precum afacerile de familie. Sau totul va fi împachetat, vorba titlului turneului său, într-un „sweet fantasy“.

Mariah Carey's sister is still working as a prostitute - heartbreakingly seeking out doctors because she is reportedly seriously ill with liver cancer. Alison Carey, 50, is seen here looking alarmingly frail after drastic weight loss as she arranges to meet customers in a hotel in Long Island, New York. Her local ad looking for men is headlined: 'Pretty & Slender Blonde, Forty, Seeks Understanding Physician.' Allison, who has an arrest record for prostitution, confirmed to the National Enquirer that she is extremely ill. 'Not with AIDS - liver cancer,' she told the magazine that claims she is also HIV-positive. The Enquirer spoke to experts who fear she may have just months to live. However, sources told the magazine that her superstar sister does not know about her life-threatening illness. 'Mariah hasn't spoken to Allison in years, but the devastating news definitely will shatter her.' A former vice detective who recently spoke to Alison told the Enquirer: 'She's bone-thin, dying, broke and living from hotel to hotel. She's desperate to find someone who can provide her with narcotics. She'd love to make a steady client out of a doctor.' Pictured: Alison Carey Ref: SPL387645  290412  Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:870-934-2666 photodesk@splashnews.com
Alison a fost mult timp dependentă de droguri

Foto: guliver/splash news/getty images

Modifică Setările