News

Aproape goale! Ce fotografii postează vedetele pe reţelele de socializare!

de admin

E clar că sindromul ”Instagram” le-a atins chiar şi pe vedetele de peste Ocean, însă ce se întâmplă atunci când starurile nu realizează că unele postări sunt chiar nepotrivite pentru a le distribui pe o reţea de socializare? Răspunsul este evident! De cele mai multe ori, postările atrag adevărate controverse în mediul virtual şi, evident, dăunează imaginii vedetei!

Haideţi să vedem unele dintre cele mai scandaloase postări ale starurilor pe reţelele de socializare!

Russell Brand

Russell încă n-a învăţat că nuditatea nu este o modalitate de promovare benefică imaginii unei vedete? Sau pur şi simplu nu-i pasă?

Click pe următoarea!

Lady Gaga

Mai are cineva ceva de spus la vederea acestei fotografii postată de cântăreaţă pe o reţea de socializare?


Justin Bieber

Şi-a făcut un obicei din a-şi arăta abdomenul, aşa că nu ar trebui să ne mai mire ceva la postările acestui cântăreţ.

Chrissy Teigen

Nu că ar mai exista vreo parte a corpului lui Chrissy Teigen pe care să nu o fi văzut până acum...

Jordin Sparks

Chiar e vorba de acea Jordin Sparks? Ei bine, da...

Mariah Carey

Nu ştim ce e mai scandalos. Faptul că face baie în aceeaşi cadă cu căţelul sau că doar căţelul a vrut să facă baie cu ea!?

Comentarii

Articole asemănătoare

Gol puşcă pe Internet! Despre ce cântăreţ celebru este vorba?

News

Gol puşcă pe Internet! Despre ce cântăreţ celebru este vorba?

Mare le-a fost surpriza fanilor săi de pe reţelele de socializare când s-au trezit că adoratul lor le-a postat o asemenea fotografie. Şi trebuie să recunoaştem, şi pe noi ne-a surprins această iniţiativă, deşi ştiam că

News

Morgan Freeman susţine legalizarea marijuanei!

Nu în fiecare zi auzi o astfel de afirmaţie din gura unui om în vârstă de 77 de ani. Aşa că, nu-i de mirare că declaraţia şocantă a lui Morgan Freeman a stârnit atâtea controverse în mediul virtual, şi nu numai.

News

Vedete care nu vor copii!

Au unele dintre cele mai bune gene, însă nu vor să le dea mai departe. Este vorba despre vedetele de la Hollywood care au recunoscut deschis că nu vor să aibă copii. Unii în viitorul apropiat, alţii niciodată.

Gafe pe covorul roşu! Greşeli vestimentare de neuitat!

News

Gafe pe covorul roşu! Greşeli vestimentare de neuitat!

Momentul în care celebrităţile păşesc pe covorul roşu la vreun eveniment este ocazia ideală de a fi în centrul atenţiei şi de a-şi etala ţinutele spectaculoase. Din păcate, se întâmplă şi învers. De multe ori, celebrităţile

Plină de vergeturi şi de vânătăi! Despre ce vedetă este vorba?

News

Plină de vergeturi şi de vânătăi! Despre ce vedetă este vorba?

Ne-am fi aşteptat ca orice vedetă să aibă grijă la imaginea ei, mai ales când situaţia financiară îi permite să facă acest lucru. Însă, unele vedete preferă să lase la vedere unele detalii inestetice, doar pentru a-şi dovedi umanitatea.

News

Au o problemă reală! Vedete dependente de sex

Poate pentru unii dependenţa de sex pare normală, însă nimfomania este o stare patologică care merită luată în serios, la fel ca oricare dependenţă sau boală. Din păcate, şi unele vedete din cetatea filmului suferă de aşa ceva

News

Cele mai darnice vedete

Au tot ce le trebuie şi nu se dau în lături de la a-i ajuta pe cei care trec prin clipe mai dificile din punct de vedere financiar. Haideţi să vedem, aşadar, care sunt vedetele care au donat sume mari de bani şi ce cauze au susţinut!

News

Justin Timberlake a recunoscut: va fi tătic!

Deşi nu mai e nicio surpriză pentru nimeni, Justin Timberlake a decis că e timpul să facă public anunţul pe care îl aştepta toată lumea încă de acum câteva luni. La început, au lăsat presa să speculeze, iar apoi şi-au lăsat prietenii să confirme zvonul.

News

Ducesa de Cambridge, femeia perfectă! Vezi în ochii cui!

Se spune că frumuseţea absolută există doar în ochii privitorului, însă potrivit unui studiu, această frumuseţe este întruchipată într-una dintre cele mai îndrăgite şi populare femei din lume. Un site de dating cu peste 22.000 de mii de utilizator