Gossip

Cât de apropiaţi sunt Mădălina Ghenea şi Jude Law?

Cât de apropiaţi sunt Mădălina Ghenea şi Jude Law?

De când au început să colaboreze pentru pelicula „Dom Hemingway“, zvonurile unei posibile relaţii între cei doi s-au întenţit. Să-l fi uitat Mădălina pe Gerard Butler?


De la un sex simbol la altul, Mădălina Ghenea îşi croieşte drum spre Hollywood cu paşi mari. Unii spun că prin relaţiile sale intime cu cei mai bine cotaţi actori americani, alţii afirmă că prin legăturile profesionale pe care reuşeşte să le lege, graţie noilor sale proiecte.

Cert e că frumuseţea e un paşaport internaţional care-i deschide multe uşi Mădălinei şi, într-o perioadă în care se tot vorbeşte despre despărţirea ei de Gerard Butler, românca alimentează aceste zvonuri prin fotografiile pe care ea însăşi le-a postat pe contul său de Facebook.

Acum, că e începutul unei noi idile sau doar o conjunctură profesională favorabilă, e clar că această alăturare îi creşte cota de piaţă ca actriţă, şi ca femeie. Asta chiar dacă, în ultimele zile, se tot vorbeşte cum că Mădălina ar fi reluat relaţia cu fostul ei iubit fotbalist, Marco Borriello.

Foto: pagina personală

Modifică Setările