Meghan & Harry

Apropiaţii Prinţesei Diana dau verdictul: Meghan Markle va naşte într-o clinică americană, se va muta în Africa şi va fi exclusă din familia regală!

Apropiaţii Prinţesei Diana dau verdictul: Meghan Markle va naşte într-o clinică americană, se va muta în Africa şi va fi exclusă din familia regală!

Meghan Markle este, de departe, cel mai mediatizat membru al Casei Regale din Marea Britanie. Iar de acest lucru profită toţi cei care au sau au avut vreodată legătură cu familia regală.

După ce în presă au apărut tatăl şi sora vitregă ai fostei actriţei de la Hollywood, care erau plătiţi pentru a vorbi despre Meghan Markle, acum cei care primesc bani ca să ofere detalii despre Ducesa de Sussex sunt foştii angajaţi ai Prinţesei Diana.

Apropiaţii mamei Prinţului Harry vorbesc, de câteva zile, despre sarcina lui Meghan Markle, afirmând că ştiu unde va naşte, ce planuri de viitor are ea, dar şi ce decizie va lua Regina după ce i se va naşte un nou strănepot sau o nouă strănepoată.

„Este foarte probabil ca meghan să nu respecte niciuna dintre tradiţii în ceea ce priveşte venirea pe lume a copilului ei. Nu cred că va naşte la Lindo Wing. Cred că va merge la o clinică americană precum The Portland, care aparţine de Hospital Corporation of America şi care se află în Londra. Nu cred că va proceda precum Kate Middleton“, a spus Paul Burrell, fostul majordom al Prinţesei Diana.

Paul Burrell este de părere că această decizie s-ar putea să o înfurie pe Regina Elisabeta, care va dori să o excludă pe Meghan Markle din familia regală.

Pe aceeaşi direcţie a mers şi Sally Morgan, un psiholog cunoscut în Marea Britanie datorită apariţiilor în emisiunile tabloide. Anul trecut, cu doar câteva zile înainte ca Meghan Markle să dezvăluie că este gravidă, Sally afirmase că nu va mai dura mult până când soţia Prinţului Harry va anunţa că urmează să nască în 2019.

Acum, Sally Morgan, despre care se spune că i-a fost apropiată Prinţesei Diana, a spus că, în următorii şase ani, Meghan Markle va mai naşte de două ori, iar ea şi Prinţul Harry vor avea două fete şi un băiat. Mai mult decât atât, pentru a scăpa de paparazzi, Sally afirmă că Ducii de Sussex îşi vor cumpăra o casă în Africa, unde se vor retrage.

Modifică Setările