Gossip

Apropiaţii Sandrei Bullock cred că actriţa se va logodi în curând

Apropiaţii Sandrei Bullock cred că actriţa se va logodi în curând

EXCLUSIVE: ** PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY**Sandra Bullock spends the day at Disneyland with Bryan Randall photographs taken on December 12th 2015

Pictured: Sandra Bullock and her boyfriend Brian Randall Ref: SPL1196166 151215 EXCLUSIVE
Picture by: Boggs / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Totul decurge perfect între Sandra Bullock şi iubitul ei, fotograful Bryan Randall. Având în vedere că acesta s-a mutat deja în reşedinţa de 23 de milioane de dolari din Los Angeles şi că o ajută pe Sandra să-şi crească cei doi copii, toţi cred că cei doi se vor logodi curând. Relaţia lor este pe zi ce trece mai puternică Apropiaţii actriţei au declarat că este mai fericită ca oricând, acum că ea şi iubitul ei s-au mutat împreună şi-şi împart treburile casnice. O sursă a declara pentru ”E!” în sensul acesta: ”Oficial, Bryan s-a mutat în casa Sandrei. El are în continuare casa lui, însă acum locuieşte cu Sandra. Petrec mai tot timpul împreună.”

Tot unul dintre apropiaţii actriţei a declarat că Bryan se implică activ în creşterea celor doi micuţi, respectiv Laila de trei ani şi băieţelul pe nume Louis, în vârstă de cinci ani. ”Bryan îi tratează pe copiii Sandrei ca şi cum ar fi ai săi. Este un tată minunat. Sandra este mai fericită ca oricând.”

Mai mult de atât, apropiaţii Sandrei susţin că actriţa s-ar putea logodi până la sfârşitul acestui an, dat fiind faptul că cei doi se înţeleg atât de bine. Cât despre un copil al lor, se pare că cei doi n-au pus încă această problemă, focusându-se mai degrabă pe cei doi copii adoptaţi ai Sandrei şi pe fiica de 22 de ani a lui Bryan, Skylar.

Modifică Setările