News

Arată fenomenal! Vezi ce schimbări a făcut Beyonce în dieta ei!

Arată fenomenal! Vezi ce schimbări a făcut Beyonce în dieta ei!

Când vedeta şi-a anunţat fanii că urmează să anunţe ceva major, toţi s-au gândit la vreun nou album sau la vreun nou copil, însă nimeni nu se aştepta ca bomba să fie legată de dieta ei.

De fapt, şi noutăţile alimentare au fost doar o scuză pentru ca artista de 33 de ani să apară în toată splendoarea ei, în costum de baie, pe site-ul personal. Şi să ne arate, astfel, cât a slăbit.

Asta după ce Beyoncé a declarat că a renunţat să mai caute o dietă care s-o menţină în formă şi a creat chiar ea una, împreună cu antrenorul Marco Borges: 22 Days Nutrition –pe bază de produse vegane.

Cântăreaţa urmează acest plan alimentar din 2013 şi a observat, de atunci, efectele benefice: un trup mai tonifiat şi mai suplu.

Programul de nutriţiei The 22-Day Revolution a fost creat de Marco şi se bazează pe alimente vegetariene, ajutându-te să devii un adept al acestui stil de viaţă în doar trei săptămâni.

„Psihologii au observat că este nevoie de 21 de zile pentru a renunţa la un obicei sau a-ţi crea unul. Aşa că, dacă urmezi un stil de viaţă sănătos timp de 21 de zile, în cea de-a 22-a acesta va deveni un obicei, iar în felul acesta îţi va fi uşor să continui dieta“, spune Marco Borges.

Beyonce a devenit un fan al dietei şi a creat, în parteneriat cu Borges, şi un sistem de livrare acasă a acestor mâncăruri vegane.

Modifică Setările