Vedete

Are 140 de kilograme, dar asta n-o împiedică pe Lizzo să facă show îmbrăcată în body FOTO&VIDEO

Are 140 de kilograme, dar asta n-o împiedică pe Lizzo să facă show îmbrăcată în body FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Promotoare a unui curent numit body-positivity, artista americană face furori chiar şi la categoria XXL.

Lizzo (31) este una dintre cele mai speciale prezenţe din muzica internaţională. Ea iese complet din tiparele mainstream-ului, cele în care sunt promovate doar figuri sexy, mereu aranjate şi slabe.

Pe lângă clipurile care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube, Lizzo a avut un moment-BOMBĂ în cadrul premiilor MTV Video Music Awards 2019, aplaudat la scenă deschisă de Rihanna însăşi.

Unde mai pui că a dominat lista nominalizărilor pentru Premiile Grammy 2020, având un număr de 8 apariţii în categorii precum „Best New Artist”, „Best Album” şi „Record Of The Year”. 

Lizzo e tipica femeie de culoare cu forme care a devenit un icon pentru femeile supraponderale, după ce a început să posteze pe Instagram fotografii în ipostaze sexy, realizate tocmai pentru a le demonstra contestatarilor că o persoană de 140 de kilograme poate fi senzuală.

Ea a lansat aşa-numitul curent body-positivity, susţinând că în media nu sunt deloc promovate sau prezentate trupurile plus-size, iar lucrul ăsta a avut un impact emoţional asupra sănătăţii sale mintale.

Interesant este că cei de la Vogue UK au fost extrem de receptivi mesajului său şi au realizat, pentru luna decembrie, o copertă cu ea, în toată splendoarea. Lizzo a oferit şi un interviu în care a vorbit deschis despre copilăria ei şi lupta cu anxietatea. Ea a povestit cum nu a crescut văzând în media sau în reviste femei care arată ca ea, iar asta face coperta Vogue una şi mai specială decât este. „Atunci când nu te vezi, începi să crezi că nu este ok ceva cu tine. Apoi vrei să arăţi ca toţi oamenii pe care-i vezi şi în clipa în care realizezi că-ţi este fizic imposibil, începi să gândeşti - ce dumnezeu nu e ok cu mine? - Cred că asta m-a afectat mai mult psihologic, în copilărie, decât toate lucrurile care mi-au fost spuse.”

La Brit Awards, ea a revenit cu un show la fel de dezinvolt, pentru care a îmbrăcat un alt body, de data aceasta nude, în care şi-a unduit toate formele, mândră de prestaţia sa.

Comentarii

Modifică Setările