News

Are 23 de ani şi deja e mama a 11 copii. Cristina Ozturk şi soţul milionar îşi doresc să aibă împreună peste 100 de copii biologici

Are 23 de ani şi deja e mama a 11 copii. Cristina Ozturk şi soţul milionar îşi doresc să aibă împreună peste 100 de copii biologici camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Povestea ei a impresionat o lume întreagă. Cristina Ozturk are doar 23 de ani, e căsătorită şi deja e mama a 11 copii. Tânăra îşi doreşte să aibă împreună cu soţul său peste 100 de copii. Cum e posibil? 

Povestea lor a început cu câţiva ani în urmă, pe când ea avea doar 19 ani. Cristina Ozturk este originară din Moscova şi şi-a întâlnit soţul milionar, în vârstă de 56 de ani, în timp ce era în vacanţă în Georgia. Pare că a fost dragoste la prima vedere, cei doi s-au plăcut atât de mult, încât nici că s-au mai despărţit. Chiar de la prima întâlnire el a cerut-o în căsătorit. Rapid, nu? 

La vremea respectivă, Cristina era deja mama unei fetiţe, a Victoriei, scrie dailymail.co.uk. Lucrurile au evoluat cu repeciziune, cei doi soţi s-au stabilit în Georgia, iar acolo a început povestea lor care a uimit o lume întreagă. Au stabilit de comun acord că îşi doresc o familie mare, cu mulţi moştenitori, aşadar peste 100 de copii. Soluţia a venit imediat, au început să apeleze la mame surogat. Costurile sunt în jur de 10.000 de dolari, plus cheltuieli lunare. 

 În 2020, au venit pe lume 9 copii, iar în ianuarie 2021 a sosit cel de-al zecelea copil biologic.

Cristina Ozturk e mamă tânără, are deja 11 copii şi mulţi alţii care vor veni pe lume. Se bazează pe veniturile soţului, aşadar are mai multe doamne în casă care o ajută fie la curăţenie, fie la creşterea copiilor. O angajată găteşte, patru fac curăţenie în locuinţa pe care o au, iar trei sunt bonele copiilor. 

 

Frumoasa familie locuieşte la etajele superioare ale unui bloc de lux. Au mai multe apartamente la dispoziţie, după bunul plac. Chiar dacă este mamă, Cristina îşi face timp şi pentru socializare, este destul de activă pe Instagram acolo unde are peste 85.000 de followers. Conform dailymail.co.uk, Cristina şi soţul milionar, Galip Ozturk, îşi doresc să aibă împreună 105 copii. 

 

Foto: Instagram

Modifică Setările