Vedete

Are 3 copii, dar ar vrea să rămână din nou însărcinată. Kate Hudson, despre planurile de viitor

Are 3 copii, dar ar vrea să rămână din nou însărcinată. Kate Hudson, despre planurile de viitor

O mămică curajoasă! Invitată într-o emisiune televizată, Kate Hudson a vorbit despre noua adiţie a familiei sale, dar şi despre cum e să crească trei copii minori.

Actriţa în vârstă de 39 de ani a mărturisit că abia aşteaptă ca fiul ei cel mare să poată merge în baruri, pentru a-l însoţi. ”Oamenii spun că ar vrea să-şi păstreze copiii mici. Dar eu de-abia aştept să crească şi să merg cu el în bar. E ciudat?”, spunea ea vizavi de băiatul ei în vârstă de 15 ani, care provine din relaţia cu Chris Robinson.

Jovială cum o ştim, Kate Hudson a declarat şi că ar face ”100 de copii” şi că maternitatea o face foarte fericită.  ”Iubesc să fiu însărcinată”, a declarat Kate Hudson, care a devenit mămică a treia oară acum câteva luni.

Amintim că micuţa Rani Rose s-a născut pe 2 octombrie şi e fiica actriţei şi-a actualului ei partener, Danny Fujikawa. Hudson mai are şi un fiu de 15 ani, pe nume Ryder, din relaţia cu muzicianul Chris Robinson, şi un altul de 7 ani, pe nume Bingham, din relaţia cu Matt Bellamy.

Modifică Setările