Vedete

Are 41 de ani, dar este super sexy. Ce vedetă de la noi se relaxează zilele acestea în Maldive? FOTO&VIDEO

Are 41 de ani, dar este super sexy. Ce vedetă de la noi se relaxează zilele acestea în Maldive? FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 28 poze

Deşi a născut de două ori, artista îşi păstrează formele de zeiţă, pe care le etalează cu mândrie pe plajele exotice.

Una dintre cele mai faimoase blonde de la noi se bucură, zilele acestea, de o altă lună de miere în Maldive. Artistă şi mamă a doi copii, o fată preadolescentă şi un băieţel care merge acum la grădiniţă, aceasta a redescoperit flacăra pasiunii în acest colţ de rai de la Oceanul Indian, chiar şi după 25 de ani de relaţie cu partenerul său de viaţă - dintre care 12 de mariaj.

Probabil v-aţi dat seama deja că este vorba despre Andreea Bănică, cea care pare că a descoperit elixirul tinereţii. Căci, la cei 41 de ani ai săi, artista nu-şi arată nici vârsta, nici vreun semn al celor două sarcini purtate.

Zilele acestea, Andreea Bănică se bucură de-o atmosferă romantică alături de Lucian Mitrea, iubitul său de viaţă, tatăl copiilor săi şi partenerul ei profesional. Iar exotismul insulelor Maldive, cu plajele cu nisip alb, plimbările cu caiacul, scufundările printre peştii coloraţi, băile în jacuzzi, cinele în doi în restaurantul subacvatic şi facinantele bungalow-uri pe apă, nu face decât să sporească pasiunea din cuplul lor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#vacationvibes #maldives

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu am fost curioasa pana acum 🤦🏽‍♀️ insa recunosc, este WOW!!! #underwaterrestaurant #maldives

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

Cum era de aşteptat, artista şi-a pus în bagaj cele mai sexy costume de baie şi, dezinvoltă cum o ştim, aceasta a făcut plajă şi topless - moment pe care l-a împărtăşit şi cu fanii săi internauţi, într-o manieră care lăsa doar imaginaţia să lucreze. (vezi galeria foto)

Modifică Setările