News

Are 51 de ani şi a pozat complet nemachiată! Adevărată faţă a lui Jennifer Lopez

Are 51 de ani şi a pozat complet nemachiată! Adevărată faţă a lui Jennifer Lopez camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Am văzut-o la zeci de evenimente, în rochii spectaculoase, a avut apariţii de nota 10, dar care e adevărata faţă a lui Jennifer Lopez dincolo de aparatele de fotografiat? Iată cum arată diva de 51 de ani nemachiată!

La fiecare gală, la fiecare prezenţă pe covorul roşu, la fiecare eveniment, Jennifer Lopez făcea furori când apărea. Îmbrăca creaţii unice semnate de designer faimoşi, urca chiar şi pe podiumul de modă şi impresiona. Am văzut-o în zeci, dacă nu sute de ipostaze care mai de care. Mereu a uimit, mereu a atras atenţia asupra corpului său tonifiat. Are un posterior natural cum multe femei îşi doresc, are picioare tonifiate, are abdomen cu pătrăţele. Da, da, munceşte din greu în sala de fitness, dar nu se lasă! 

Dar cum arată chipul lui Jennifer Lopez? Am văzut-o mereu purtând fond de ten, machiaj intens în jurul ochilor, gene lungi şi stufoase...bine, toate cu bun gust, căci are în spate o echipă de profesionişti. Dar cum e ea naturală, când se trezeşte dimineaţa? Iată că misterul a fost elucidat. Chiar diva a arătat o poză cu ea, naturală, fără pic de machiaj, exact aşa cum arată la prima oră. Poate doar logodnicul său, Alex Rodriguez, a mai văzut-o aşa până acum. 

Are părul mai ciufulit, iar chipul ei e perfect, fără vreo imperfecţiune, chiar şi fără vreun rid, în afară de cele de expresie. Nu, nu se vede nicio urmă a vârstei! Oare a aplicat vreun filtru de pe Instagram sau e mâna medicului estetician aici? Priviţi în galeria foto!

Secretul siluetei lui Jennifer Lopez

Artista face furori cu silueta sa. Are 51 de ani şi arată incredibil de bine. Se ştie că face foarte mult sport, dar mai are şi un secret: a renunţat la consumul de zahăr. În urmă cu ceva vreme, Jennifer Lopez adoptase o dietă fără carbohidraţi şi fără zahăr. Reuşise să îl convingă şi pe iubitul ei, Alex Rodriguez, să o urmeze. "După 24 de ore fără zahăr, fără carbohidraţi, deja învăţ multe despre ce face zahărul organismului şi de ce trebuie să stau departe de el", mărturisea pe Instagram. 

Un alt secret al trupului sau e lipsa cafeinei. Jennifer Lopez bea cafea fără cofeină de foarte mulţi ani.

Foto: Profimedia, Instagram

Modifică Setările