News

Are 52 de ani! Julia Roberts a apărut în costum de baie şi a făcut furori. Celebra actriţă are trup de fotomodel

Are 52 de ani! Julia Roberts a apărut în costum de baie şi a făcut furori. Celebra actriţă are trup de fotomodel camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

La 52 de ani, Julia Roberts face furori. Are un trup de invidiat, ca al unei puştoaice de 18 ani. Acum, s-a afişat fără jenă în costum de baie. 

O vedem mereu pe covorul roşu, la evenimente importante, poartă rochii elegante, lungi, dar în viaţa de zi cu zi e diferită. Julia Roberts a făcut furori de-a lungul anilor. Are o carieră impresionantă în actorie, a interpretat o muţime de roluri magistrale. Cine nu îşi aminteşte de "Pretty Woman"?

Iată că acum, celebra actriţă a apărut într-o ipostază diferită faţă de cea cu care eram obişnuiţi. Julia Roberts are o viaţă de familie minunată! Aceasta a apărut în Mexic, în vacanţă, alături de toţi cei dragi. Actriţa imediat s-a remarcat. A purtat un costum de baie minuscul, din două piese. La 52 de ani, nu s-a ascuns în spatele rochiilor largi, a costumelor de baie întregi, ci şi-a expus trupul. 

În imagini se poate observa cât de bine arată. Nici urmă de celulită, de vergeturi, Julia Roberts are trup de puştoaică. Probabil aceasta nu cântăreşte mai mult de 60 de kilograme, poate e atentă la alimentaţie şi sigur face sport. 

Priviţi imaginile din GALERIA FOTO!

Julia Roberts a vorbit despre cel mai jenant moment din cariera sa

Puţini au putut uita apariţia celebrei actriţe pe covorul roşu din anul 1999. Pe atunci, Julia participa la premiera filmului ”Notting Hill”, din Londra, şi afişa... păr la subraţ.

Amintindu-şi de cel mai jenant moment din cariera sa, Julia Roberts spune că a fost un accident, nicidecum vreo dorinţă de a face o declaraţie despre feminism, aşa cum fac tinerele actriţe din prezent. Ea a mărturisit că încă e torturată de acea amintire, de pe covorul roşu.

Modifică Setările