News

Are 52 de ani şi arată la fel de bine ca în tinereţe! Janet Jackson ATUNCI & ACUM

Are 52 de ani şi arată la fel de bine ca în tinereţe! Janet Jackson ATUNCI & ACUM camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

Pop icon-ul anilor '90 a revenit pe scenă în mod spectaculos, cu un show exploziv pe scena Billboard Music Awards 2018, rivalizând tânăra generaţie de muzicieni de mare succes. 

Janet Damita Jo Jackson a împlinit 52 de ani pe 16 mai, dar n-am zice una ca asta dacă e să ne luăm după felul în care arată. Cel mai mic copil din faimoasa şi talentata familie Jackson şi-a început cariera în showbiz la numai 10 ani, când a debutat în televiziune cu seria The Jacksons, după care a continuat să apară în show-uri televizate precum Good Times şi Fame.

În 1982, a semnat un contract cu o casă de discuri, care i-a lansat albume precum Control (1986) şi Rhythm Nation 1814 (1989), iar, în 1991, Virgin Records a transformat-o într-unul dintre cel mai bine plătiţi artişti din industria muzicală.

Odată cu cel de-al cincilea album al ei, Janet (1993), frumoasa artistă şi-a consolidat statutul de sex simbol. În acelaşi an a primit şi primul rol principal într-un film, Poetic Justice. Până la finele anilor '90 a fost declarată al doilea Cel mai de succes artist al deceniului, după Mariah Carey.

În 2015, şi-a fondat propria casă de producţie, Rhythm Nation, şi şi-a lansat al 11-lea album din carieră, Unbreakable, în acelaşi an. Cu peste 100 de milioane de albume vândute în întreaga lume, Janet este unul dintre cel mai de succes artişti de pe glob.

Pe plan personal, Janet a avut parte de mai multe suişuri şi coborâşuri decât în cariera menţinută, de-a lungul a peste trei decenii, la un nivel superior. La vârsta de 18 ani, artista a fugit de-acasă şi s-a măritat cu cântăreţul James DeBarge, în septembrie 1984, mariajul lor fiind anulat în noiembrie 1985.

În martie 1991, Janet a mai dat încă o şansă căsniciei atunci când a acceptat propunerea în căsătorie a dansatorului şi compozitorului Rene Alizondo Jr. Mariajul lor a fost ţinut secret până în momentul în care s-au despărţit. În ianuarie 1999 s-a întâmplat asta, iar divorţul a avut loc în 2000. Din 2002 până în 2009, sora regretatului Rege Pop Michael Jackson a format un cuplu cu rapperul şi producătorul muzical Jermaine Dupri.

În 2010, Janet l-a întâlnit pe omul de afaceri Wissam Al Mana, care i-a devenit, la scurt timp, iubit. Cei doi s-au căsătorit, în mare secret, în 2012, pentru ca, la vârsta de 50 de ani, artista să rămână gravidă cu unicul ei copil.

În aprilie 2016, Jackson şi-a anunţat fanii că ea şi soţul ei, Wissam Al Mana, îşi întemeiau o familie, motiv pentru care a fost nevoită - la recomandarea medicului - să întrerupă orice activitate profesională şi să-şi amâne turneul mondial Unbreakable.

Pe 3 ianuarie 2017 a venit pe lume Eissa Al Mana, fiul ei, însă marea bucurie de-a putea duce la bun sfârşit o sarcină, la vârsta de 51 de ani, a fost umbrită de divorţul celor doi proaspăt părinţi, care au pornit-o pe drumuri separate din aprilie 2017.

Alături de fostul soţ, Al Mana

Însă divorţul surprinzător - Janet a ascuns foarte bine faptul că a fost abuzată verbal de soţul ei, aşa cum a dezvăluit fratele ei, Randy - şi faptul că este mamă singură la 52 de ani nu au împiedicat-o pe diva anilor '90 să revină la forma fizică de altădată şi să recucerească publicul cu un show de zile mari la Billboard Music Awards, pe 20 mai.

Pentru a vedea imagini emblematice cu Janet Jackson, de-a lungul anilor, urmăreşte albumul foto de mai jos!  

Modifică Setările