News

Are 63 de ani, dar arată aşa! Despre cine e vorba?

Are 63 de ani, dar arată aşa! Despre cine e vorba?

Christie Brinkley quitte les studios de NBC après avoir participé à l'émission "Access Hollywood Live" au Rockefeller Center à New York, le 17 mai 2017. Christie Brinkley is leaving the NBC studios after an appearance on the TV show "Access Hollywood Live" at The Rockefeller Center in New York, NY on May 17, 2017.

Ar putea, oricând, concura cu un model tânăr! La cei 63 de ani, celebrul fost model a demonstrat că vârsta este doar o cifră şi că poţi arăta la fel de bine şi la a doua tinereţe.

Dacă n-aţi recunoscut-o din descrierea de mai sus, aflaţi că e vorba despre Christie Brinkley, cea care ne demonstrează de câteva decade că frumuseţea n-are nimic de-a face cu vârsta. Fostul model este la fel de sexy în prezent precum era la sfârşitul anilor `70, pe când reuşea performanţa de a avea trei apariţii consecutive pe coperta revistei Sports Illustrated.

Christy are, într-adevăr, 63 de ani, însă picioarele ei nu trădează deloc vârsta fabuloasă pe care o are. Şi ne-am convins de asta şi ieri, pe când şi-a făcut apariţia la Rockefeller Plaza, în New York, pentru a lua parte la show-ul Access Hollywood, purtând un outfit de-a dreptul sexy.

Pentru această apariţie, Christie purta o fustă mini, din piele neagră, o cămaşă semi-transparentă, şi o pereche de sandale extrem de înalte, care i-au făcut picioarele se pară interminabile. Judecând după aceste fotografii, nu putem să nu constatăm că timpul a fost blând cu Christie, aceasta părând, mai degrabă, de 35 de ani decât de 63. Nu credeţi?

Christie Brinkley (1980)

foto: Hepta

Modifică Setările