News

Are 70 de ani, dar arată ca o tânără de 20! Povestea Verei Wang, celebra creatoare de modă

Are 70 de ani, dar arată ca o tânără de 20! Povestea Verei Wang, celebra creatoare de modă camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Probabil credeaţi că în imagini e o adolescentă, dar nu! E Vera Wang, celebra creatoare de modă, care face furori cu aspectul său fresh!

La 70 de ani, Vera Wang poate să fie cu lejeritate un model în viaţă pentru multe dintre tinerele care visează la o carieră de model sau creatoare de modă. Şi...dacă ne gândim mai bine şi un model din punct de vedere fizic. Vera Wang este designerul care creează rochii de mireasă de poveste, dar şi creatoarea de modă care le îmbracă pe marile celebrităţi pentru marile evenimente. Când spunem mari celebrităţi ne referim la Ariana Grande, Scarlett Johansson, Gwen Stefani şi multe alte nume sonore. 

Şi-a impus stilul, a creat ţinute speciale şi de fiecare dată a reuşit. Ce surprinde cu adevărat este stilul său de viaţă şi cum reuşeşte să se menţină la 70 de ani. Arată ca o adolescentă de 20 de ani, nu ca o femeie care pe 27 iunie va împlinit 71 de ani, căci este născută în 1949, adică în acelaşi ani cu românca noastră, Corina Chiriac sau cu Maryl Streep. 

Aceasta este foarte slabă, dar şi tonifiată. Pielea ei este întinsă, este fermă. A dezvăluit însă cum se menţine atunci când fanii au fost curioşi: "Am nevoie de un abdomen că al tău. Ce exerciţii fizice faci?", a întrebat-o pe creatoarea de modă una dintre admiratoarele ei de pe Instagram. "Muncă, somn, un cocktail cu votcă, nu prea mult soare", i-a răspuns imediat Vera Wang.

Ce nu ştiu majoritatea dintre fanii ei este că a fost sportiv de performanţă. La vârsta de opt ani, Vera Wang a început patinajul artistic, iar în 1968 a participat la Campionatul American de Patinaj Artistic. Revenind la apariţiile sale neaşteptate la 70 de ani, aceasta a declarat că mai consumă şi pizza, chiar şi gogoşi, ba s-a înscris la un curs gastronomic.

Pentru silueta sa, Vera Wang nu face foarte des sport, dar se menţine: "Nu sunt o fană împătimită a exerciţiilor fizice, dar îmi place să joc golf la Liberty Naţional din Jersey City sau la Atlantic Golf Club din Hamptons, atunci când se întâmplă să fiu acolo. Joc îngrozitor, dar sunt entuziastă", dezvăluia creatoarea de modă într-un interviu.

Viaţa dincolo de podiumul de modă. Vera Wang are copii

Vera Wang, la 70 de ani, are şi doi copii, Cecilia şi Josephine Becker, pe care îi are alături de Arthur P. Becker, cu care a fost căsătorită între anii 1989-2012.

În această perioadă, creatoarea de modă a respectat sfaturile autorităţilor şi a stat în izolare. Aceasta a ales să petreacă mult timp în reşedinţa ei din Miami, chiar alături de colegii şi angajaţii săi deoarece au continuat munca: „Sunt în formă pentru că stau alături de colegii mei pentru a putea să continuăm să lucrăm şi asta mă face să mă antrenez în fiecare zi.”

Foto: Instagram

Modifică Setările