Fashion

Are aproape 50 de ani, dar e incredibil de sexy. Rochia care i-a venit mănuşă lui J.Lo

Are aproape 50 de ani, dar e incredibil de sexy. Rochia care i-a venit mănuşă lui J.Lo

New York, NY - Jennifer Lopez is red hot in a red dress while arriving to the Empire State Building in New York. Jennifer was showing off her toned body in a tight red dress and red heels. Pictured: Jennifer Lopez BACKGRID USA 26 SEPTEMBER 2017 BYLINE MUST READ: BlayzenPhotos / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Fiecare apariţie a ei e parcă desprinsă dintr-un show fashion! Îşi alege bine colorile, la fel şi textura sau croiul ţinutei, aşa că sunt rare ocaziile în care Jennifer Lopez dă greş cu vreo apariţie publică. N-a făcut excepţie nici aceasta de ieri, pe când artista de 48 de ani sosea la Empire State Building pentru – bănuim noi – o întâlnire. Jennifer Lopez Are milioane de fani în întreaga lume şi nu doar pentru că este o cântăreaţă de excepţie şi o actriţă talentată. Felul în care arată la cei 48 de ani îi inspiră pe mulţi dintre cei care o urmăresc să aibă un stil de viaţă sănătos, în care alimentaţia corectă şi sportul ocupă locul principal. De altfel, actriţa a militat dintotdeauna pentru aceste două lucruri, menţionând că nu e nevoie să apelezi la operaţii estetice sau cine ştie ce tratamente scumpe pentru a arăta ca ea.

Noi tindem s-o credem, căci J.Lo nu a făcut niciodată rabat de la regulile sale şi iată că la 48 de ani arată la fel de bine precum arată o adolescentă. Ieri, de exemplu, a apărut în public, pe străzile din New York, purtând o rochie superbă, foarte mulată, care-i punea în evidenţă formele apetisante. Iar culoarea roşie a fost fix elementul surpriză al oufitului său, care a făcut-o să iasă şi mai mult în evidenţă.

foto: Hepta

Modifică Setările