News

Are din nou un corp de invidiat şi profită de asta! Kim Kardashian, cu o bluză transparentă şi fără sutien pe stradă

Are din nou un corp de invidiat şi profită de asta! Kim Kardashian, cu o bluză transparentă şi fără sutien pe stradă

La mijlocul acestei luni, Kim Kardashian era fotografiată de paparazii pe plajă, în timp ce făcea yoga alături de mai multe prietene. În imaginile surprinse, se putea observa că vedeta are din nou un corp perfect, chiar dacă în urmă cu aproximativ un an era plină de celulită şi surprindea în mod neplăcut cu aspectul ei fizic. Kim Kardashian, la un eveniment care a avut loc la mijlocul acestei luni Zilele trecute, Kim Kardashian a surprins din nou. Imediat după ce a anunţat că are 54 de kilograme, cu tot cu extensiile de păr,vedeta a ieşit în oraş cu soţul ei Kanye West, iar ţinuta ei le-a aprins multora imaginaţia.

Kim a purtat o fustă argintie şi un body argintiu transparent, pe sub care vedeta nu a avut sutien. Acest lucru a fost pe placul paparazzilor, care au fotografiat-o pe Kim Kardashian pe străzile din Los Angeles.

Kim Kardashian, alături de Kanye West / captură foto Daily Mail

Kim Kardashian a reuşit să slăbească datorită antrenoarei de fitness Melissa Alcantara. „De un an de zile mă antrenez din greu. Fac antrenament de 5 sau 6 ori pe săptămână şi am o dietă strictă. Nu mai am celulită, m-am defnit şi tonifiat, iar acest lucru mă face să am mai mare încredere în mine“, spunea vedeta în urmă cu doar câteva luni.

Modifică Setările