News

Are Dolly Parton o relaţie secretă cu o femeie? Artista s-ar iubi cu prietena ei, Judy Ogle

Are Dolly Parton o relaţie secretă cu o femeie? Artista s-ar iubi cu prietena ei, Judy Ogle camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Chiar dacă nu se ştiu prea multe despre viaţa personală a lui Dolly Parton, un lucru putem spune sigur: este căsătorită de 54 de ani cu acelaşi bărbat.

Parton şi Carl Thomas Dean s-au întâlnit în 1964, la o spălătorie, şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Ea avea 18 ani şi el 21 de ani. Dean îşi aminteşte şi acum primul lucru ce i-a venit atunci în minte când a văzut-o pe Parton: „Mă voi căsători cu fata asta”, şi-a spus el. Dean a repetat aceste cuvinte la cea de-a 50-a aniversare a nunţii lor, în 2016.

Al doilea gând al meu a fost „Doamne, cât de bine arată. Aceea a fost ziua în care mi-am început viaţa. Nu aş schimba ultimii 50 de ani cu de nimic pe acest pământ".

S-au căsătorit în 1966, la doi ani după acea întâlnire care le-a schimbat viaţa. Nunta a fost una secretă, pentru a nu atrage atenţia presei asupra evenimentului.

„Mama mi-a făcut o rochie albă şi aveam un mic buchet, dar mi-am spus: <<Nu mă pot mărita într-o sală de tribunal, pentru că nu mă voi simţi niciodată căsătorită>>. Aşa că am găsit o mică biserică baptistă în oraş şi ne-am dus la pastorul Don Duvall.

Relaţia dintre ei a devenit tot mai puternică odată cu trecerea timpului, în ciuda faptului că Dean este rar văzut în public cu soţia sa.

"Râd mereu când oamenii mă întreabă care este cheia căsătoriei mele îndelungate. Întotdeauna le spun: e bine să fii plecat cât mai mult timp!” Şi există multe adevăruri în această poveste. Călătoresc mult, dar ne şi place când suntem împreună”.

Dar este căsătoria lui Dolly doar o acoperire pentru relaţia ei reală?

Mulţi oameni cred o teorie care se vechiulează de ani buni. Se spune că Parton se întâlneşte, de fapt, cu cea mai bună prietenă a ei, Judy Ogle.

Artista a încercat să combată aceste zvonuri şi a susţinut că ea şi Judy sunt doar prietene bune şi că relaţia lor este pur platonică.

“Oamenii spun asta pentru că nu cred că poţi avea o relaţie excelentă cu o femeie. Nu sunt lesbiană, dar am mulţi prieteni gay şi accept pe toată lumea” .

În 2013, Parton şi Ogle au fost implicate într-un accident de maşină în Nashville. Cele două se aflau într-un Nissan când au fost lovite de un Mitsubishi. 

Martorul care a sunat la 911 a spus că Ogle a fost prinsă în scaunul şoferului şi că are nevoie de ajutor pentru a ieşi din maşină. Parton a fost internată în spital şi a scăpat cu răni uşoare. Nu se ştie dacă Ogle a fost rănită în accident.

Cântăreaţa spune că Judy îi este cea mai bună prietenă de 64 de ani, încă din copilărie. “O consideră pe Ogle sora ei, nu partenera ei”, mărturiseşte o sursă. În 2012, ea a spus într-un interviu: „Avem o prietenie şi o relaţie grozavă. O iubesc mai mult ca pe oricine din această lume, dar nu avem o idilă”.

Mai mult, Dolly a menţionat că speculaţiile despre sexualitatea ei au ajutat-o ​​să se împrietenească şi cu Oprah, care se lovea de aceleaşi zvonuri false.

 

Modifică Setările