News

Are două fiice modele, dar le-ar putea face concurenţă oricând!

Are două fiice modele, dar le-ar putea face concurenţă oricând!

Are 53 de ani, însă nu-i arată! Este mama a trei copii, toţi fiind supermodele de succes în prezent. De fapt, şi ea, la rându-i, a defilat cândva pe cele mai prestigiaose podiumuri ale lumii. V-aţi dat seama despre cine e vorba?

Da, vorbim despre Yolanda Hadid, care a încins spiritele pe Instagram cu cea mai recentă fotografie. În imaginea controversată, vedeta de 53 de ani apare în bikini, dezvăluindu-şi silueta incredibil de silfidă. După cum era de aşteptat, un astfel de cadru a fost răsplătit imediat cu zeci de comentarii admirative, venite din partea fanilor internauţi.

Mulţi dintre ei au punctat faptul că Yolanda ar putea oricând urca din nou pe podium şi că le-ar putea face concurenţă chiar şi fiicelor ei, Bella şi Gigi, care sunt în prezent unele dintre cele mai apreciate modele internaţionale. Voi ce spuneţi? Şi-a păstrat Yolanda tonusul muscular?

Cert e că Yolanda face senzaţie pe oriunde merge, iar acum se află într-o vacanţă la lacul Constanţa, cel mai mare lac al Alpilor, situat pe cursul râului Rin şi aflat la graniţa cu Germania, Elveţia şi Austria.

Yolanda şi cei trei copii ai ei: Gigi Hadid, Anwar Hadid, Bella Hadid

Înainte de a se căsători, Yolanda Hadid a fost timp de 15 ani model, defilând pentru unele dintre cele mai mari case de modă. A fost descoperită de Eileen Ford, după ce designerul danez Frans Molenaar a rugat-o să înlocuiască unul dintre modele la o defilare. În cariera sa, Yolanda a păşit pe podiumuri din Milano, Paris, Tokyo, New York şi Los Angeles.

foto: Instagram, arhivă

Modifică Setările