News

Are nişte picioare interminabile! Cine e această actriţă sexy?

Are nişte picioare interminabile! Cine e această actriţă sexy?

New York City, NY - Heather Graham at NBC's "Today" show promoting "Law & Order: True Crime" in New York City. Pictured: Heather Graham BACKGRID USA 23 OCTOBER 2017 BYLINE MUST READ: MediaPunch / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Este considerată un sex simbol, fiind, adesea, clasată în cele mai frumoase sau cele mai sexy femei din lume. Noi o ştim din filme precum ”The Hangover”, ”Bowfinger” sau ”From Hell”, în care a jucat cu Johnny Depp.

Are 1,73 şi o siluetă de model. De altfel, în primii ani de carieră, actriţa de 47 de ani a avut un contract de modelling cu ”Emanuel Ungaro Liberte”, graţie căruia a apărut în mai multe reclame televizate. Însă, doar pentru un timp scurt, căci aceasta a dorit să se concentreze pe cariera actoricească, în 1998 primind primul rol în pelicula ”License to drive”.

Acum e una dintre cele mai talentate şi cunoscute actriţe de la Hollywood, îmbinând cu succes talentul actoricesc cu fizicul impresionant. De altfel, recent, actriţa a terminat filmările la ”Law & Order: true Crime”, motiv pentru care merge la diverse emisiuni televizate pentru a-l promova.

La o astfel de apariţie televizată, Heather Graham, căci despre ea era vorba, a apărut într-un outfit minimalist, care i-a pus în evidenţă picioarele interminabile. E vorba despre o salopetă cu pantaloni scurti, care i-a venit ca turnată. Nu-i aşa?

foto: hepta

Modifică Setările