News

Are o relaţie stabilă? Britney Spears, alături de noul iubit de Crăciun

Are o relaţie stabilă? Britney Spears, alături de noul iubit de Crăciun

Brit l-a cunoscut pe modelul Sam Asghari în urmă cu puţin timp, pe când acesta a fost ales să apară în noul videoclip al artistei. De atunci, cei doi sunt de nedespărţit, petrecând chiar şi Crăciunul împreună, deşi niciunul dintre ei nu a recunoscut faptul că formează un cuplu. S-au cunoscut la filmările videoclipului ei Cele mai recente fotografii postate de Brit pe reţelele de socializare trădează o oareşcare apropiere de modelul Sam Asghari, pe care l-a cunoscut la filmările videoclipului ”Slumber Party”.

De exemplu, cei doi apar într-un video postat pe Instagram, în pat, stând unul lângă celălalt. Evident, după postarea acestui video, fanii internauţi au speculat că cei doi formează un cuplu şi că totul merge foarte bine între ei, din moment ce artista l-a adus pe Sam în sânul familiei ei, chiar de Crăciun.

britney-spears
Au petrecut Crăciunul împreună

În video-ul respectiv, cei doi pot fi auziţi urându-le fanilor internauţi un Crăciun fericit şi o seară bună. Mda, sperăm că relaţia aceasta va fi una de durată, căci ştim deja că Brit nu prea are noroc în dragoste.

brit
S-au fotografiat într-un restaurant, pe când luau masa

foto: Instagram, Snapchat

Modifică Setările