Case Regale

Are sau nu Lady Di o fiică secretă? Cum a evoluat unul dintre cele mai mari scandaluri regale

Are sau nu Lady Di o fiică secretă? Cum a evoluat unul dintre cele mai mari scandaluri regale

Secrete din “laboratorul” Reginei Elisabeta ies la iveală. Revista americană Globe investighează de mai mult timp trecutul unei fete pe nume Sarah, care seamănă izbitor de mult cu Prinţesa Diana.

După moartea subită şi suspectă a Prinţesei Inimilor în 1997, numeroase teorii ale conspiraţiei au apărut. Una dintre cele mai bizare şi comentate este, cu siguranţă, cea legată de o presupusă fiică a acesteia cu Prinţul Charles. Articolul relata că Sarah, născută în urma unei fertilizări in vitro, ar fi venit pe lume după ce suverana britanică a comandat un test de fertilitate. Este binecunoscută preocuparea caselor regale de a avea moştenitori şi, la acea vreme, aceasta era una dintre modalităţile de a afla dacă viitoarea soţie a lui Charles putea respecta aceste legi nescrise. Se zvoneşte că testul ar fi avut loc în decembrie 1980, iar Sarah ar fi venit pe lume în 1981, imediat după nunta regală a celor doi.

Se zvoneşte că suverana britanică ar fi comandat un test de fertilitate pentru Diana & Charles.

Povestea este mai complicată de atât, căci teoria revistei Globe spunea că unul dintre medicii care au participat la procesul de fertilizare, deşi primise ordine speciale de a distruge toţi embrionii fecundaţi de Prinţul Charles, ar fi păstrat unul şi i l-ar fi implantat soţiei lui, fără ca aceasta să ştie că este mama surogat a celor doi prinţi, Diana & Charles.Nimeni nu a aflat de acest scenariu aproape incredibil până când Sarah a împlinit vârsta de 20 de ani, iar ambii ei părinţi au murit într-un accident de maşină. După moartea acestora, ea ar fi descoperit un jurnal în care cei doi povesteau că nu îi sunt părinţi biologici, ea venind pe lume prin fecundare în vitro. În momentul în care a încercat să descopere cine îi sunt părinţii, aceasta ar fi primit un mesaj de ameninţare pe robotul telefonului,  fapt ce a determinat-o să se mute în America, unde ar locui şi astăzi retrasă într-un orăşel din New England.

Lady Di a povestit că a făcut teste pentrua vedea dacă poate oferi un moştenitor familiei regale.

De altfel, Lady Di i-a recunoscut unei prietene că i s-au făcut teste de fertilitate înainte de a intra în familia regală, dar că nu ştie ce s-a întâmplat cu ovulele recoltate. Scenariu propus de revista Globe poate părea incredibil, însă aceştia susţin şi în ziua de azi că Sarah există şi se ascunde de această realitate ameninţătoare. De altfel, o novelistă americană, Nancy. E. Ryan a publicat chiar şi o carte intitulată Dispariţia Oliviei, care spune fix această poveste a unui medic pediatru, care află că este fiica lui Lady Di, rezultată în urma fecundării în vitro. Până la noi dovezi, acesta rămâne un subiect de roman sau o nouă încercare a casei regale de a muşamaliza una dintre deciziile mai puţin ortodoxe luate de-a lungul istoriei.

Foto: Profimedia Images, Getty Images

 

Comentarii

Modifică Setările