Fashion

Are silueta perfectă la 50+. Nimeni nu-i ghiceşte vârsta!

Are silueta perfectă la 50+. Nimeni nu-i ghiceşte vârsta!

O ştim de pe vremea când făcea furori la braţul lui Hugh Grant, iubirea lor ţinând primele pagini ale ziarelor internaţionale. Ei bine, de atunci au trecut deja douăzeci de ani, însă n-am zice că s-a schimbat ceva la ea. Elizabeth Hurley este şi-n prezent frumoasă şi tânără, nici n-ai zice că a trecut pragul celor 50 de ani...

Ieri, Elizabeth Hurley a fost prezentă la un eveniment organizat în Hotelul Savoy din Londra. Acolo, frumoasa actriţă în vârstă de 52 de ani a epatat prin ţinuta ei simplistă, însă foarte stylish, care i-a venit mănuşă, dat fiind faptul că Elizabeth se bucură încă de silueta de la 20 de ani. Rochia albă, purtată de Elizabeth, era semnată de Antonio Berardi, şi-i punea perfect în evidenţă silueta silfidă. Actriţa şi-a accesorizat outfitul cu un clutch auriu şi cercei foarte finuţi, asortaţi.

Prezenţa lui Elizabeth la acest eveniment era legată şi de faptul că este, de mai bine de 20 de ani, un ambasador pentru campania de conştientizare a cancerului la sân derulată de Estée Lauder. ”Mi-am pierdut bunica din cauza cancerului la sân în anii `90. M-am alăturat campaniei derulate de Estee Lauder acum câţiva ani, când Evelyn Lauder, care era nora lui Estee Lauder, a venit la mine şi mi-a spus: <<Abia am început această campaniei, ai vrea să mă ajuţi?>>. I-am spus da pe loc. Multe femei din lume mor din cauza cancerului la sân şi nimeni nu vorbeşte despre asta. O să schimbăm asta. La vremea aceea nu exista nicio panglică roz. Nimeni nu vrobea despre cancerul la sân ”, şi-a amintit Elizabeth Hurley.

foto: Getty Images

Modifică Setările