News

Are stil! De ce este potrivită iubita lui Harry, Meghan Markle, pentru rolul de prinţesă

Are stil! De ce este potrivită iubita lui Harry, Meghan Markle, pentru rolul de prinţesă

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 19: Meghan Markle attends the Global Gift Gala Dinner & Auction to raise funds for the Eva Longoria Fund & Caudwell Children, ME London Hotel, The Strand, on Tuesday November 19, 2013 in London, England, UK.

Meghan Markle Rămâne de văzut dacă povestea de iubire dintre Prinţul Harry şi actriţa din serialul Suits, Meghan Markle, în vârstă de 35 de an, are şanse să devină ceva foarte serios. Cu toate acestea, admiratorii regali au început deja să construiască scenarii şi să se gândească cât de potrivită ar fi actriţa americană pentru rolul de prinţesă în Regatul Britanic.

Din punct de vedere al stilului, Meghan pare să aibă ce-i trebuie pentru a crea, la rândul ei, ceva de genul “Kate Effect” atunci când ajunge la palat.

Meghan pare să adopte un stil elegant mai degrabă decât îndrăzneţ sau sexy, aşa cum observăm la numeroase vedete de la Hollywood, ba chiar am putea spune că este ceva apropiat de ce ne arată Kate Middleton în apariţiile ei oficiale.

În primul rând că actriţa este pasionată de modă, lucru demonstrat de lansarea colecţiei sale de haine pentru retailerul canadian Reitmans. Mai mult, hainele au preţuri pentru toate buzunarele, aşa că vedeta nu are gusturi extravagante, lucru pe placul supuşilor britanici.

Fiecare prinţesă are un designer favorit, iar Meghan  nu face excepţie, căci actriţa este foarte bună prietenă cu creatorul de modă francez Roland Mouret.

Dacă numele Ducesei de Cambridge a devenit sinonim cu cel al rochiei-haine, ei bine, şi Meghan este un mare fan al hainelor din lână şi trenciurilor elegante, purtate pe deasupra ţinutelor şic.

Stilul elegant al lui Meghan este departe de a fi scorţos, căci actriţa ştie să adauge o notă de culoare în ţinutele ei, alegând fuste cu imprimeuri sofisticate pentru a scoate o ţinută all black din monotonie. Şi exemplele pot continua.

Modifică Setările