News

Are toate armele ca să îl facă fericit! Ben Affleck a cerut-o în căsătorie pe Ana de Armas?


Are toate armele ca să îl facă fericit! Ben Affleck a cerut-o în căsătorie pe Ana de Armas?

Ben Affleck a renăscut după ce a întâlnit-o pe Ana de Armas. Cei doi sunt văzuţi numai împreună, fie că îşi plimbă câinii sau merg la cumpărături. Ba mai mult, o sursă din apropierea celor doi spune chiar că actorul a şi făcut marea cerere.

Ben Affleck, în vârstă de 47 de ani, a renunţat în urmă cu câţiva ani la mariajul cu colega Jennifer Garner, cu care are trei copii. După acest episod, starul părea tot mai deprimat şi descoperise, din nou, alcoolul. Acum pare că vede cu alţi ochi viaţa. Ben Affleck şi Ana de Armas poartă acum la gât două coliere identice, ca două jumătăţi de inimă, ca semn al iubirii ce şi-o poartă.

Aceasta nu este însă singura surpriză. Paparazzii au surprins zile trecute la vila lui Affleck din Los Angeles o dubă neagră, din care a coborât un bodyguard înarmat, care avea faţă acoperită de o mască neagră.  Acesta i-a adus un colet, livrat de compania Malca-Amit, specializată în depozitarea şi expedierea sigură a metalelor preţioase, diamante, bijuterii etc.

După câte se pare, actorul ar fi comandat pentru iubita sa un inel de logodnă, Ben fiind renumit pentru bijuteriile cu multe carate pe care le oferă cadou.

Starul este atât de fermecat de noua iubită încât a vrut să o prezinte şi copiilor săi, însă fosta sa soţie, Jennifer Garner, cu care a fost căsătorit timp de 13 ani, i-a cerut să aştepte.

 

 

Modifică Setările