Lifestyle

Are toate datele să ajungă la ”Emily in Paris”. Mutare surpriză! Samantha din ”Totul despre sex” într-o nouă aventură?

Are toate datele să ajungă la ”Emily in Paris”. Mutare surpriză! Samantha din ”Totul despre sex” într-o nouă aventură? camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Fanii celor două producţii sunt convinşi că Samantha revine în lumea serialelor, dar nu în continuarea ”Totul despre sex”, ci surpriză: la Paris, cu Emily!

A spus ea adio ”Sex and the city”, ne aşteptăm s-o auzim spunând Bonjour la Paris? Fanii au inundat reţelele sociale su speculaţii că Samantha este surpriza sezonului 3 din ”Emily in Paris”. Să nu uităm că ambele producţii sunt creaţiile super producătorului Darren Star, deci ar fi în familie. Mai mult, Samantha e un om excelent de PR, exact domeniul în care activează cu succes Emily. Şi mulţi fani îşi doresc să o revadă de nonconformista şi necruţătoarea Samantha Jones, care nu şi-a mai găsit locul în continuarea ”And just like that”.

Speculaţiile fanilor sunt clare. Samantha va fi noua şefă a lui Emily, la Paris. Şi aşa absenţa ei în noua producţie ”And just like that” este justificată de mutarea la Londra, iar Londra este la mică distanţă de Paris, aşadar ipoteza stă foarte bine în picioare.

Părerea tuturor este că Samantha ar da culoare şi savoare serialului ”Emily in Paris”. Poate fix condimentul care îi mai lipsea acestei producţii care înregistrează un succes uriaş, filmată într-unul dintre cele mai frumoase şi romantice oraşe ale Europei.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările