Vedete

Are zece copii cu cinci femei diferite. Cine este starul care şi-a mărit, de curând, familia?

Are zece copii cu cinci femei diferite. Cine este starul care şi-a mărit, de curând, familia?

Este unul dintre cei mai prolifici actori de la Hollywood. Şi nu vorbim doar despre planul profesional, ci despre cel personal, căci acest star a devenit, de curând, tată pentru a zecea oară. Da, aţi citit bine, a zecea oară.

În vârstă de 57 de ani, celebrul Eddie Murphy şi-a mărit familia cu încă un copil, pe 30 noiembrie. Logodnica lui, Paige Butcher, în vârstă de 39 de ani, a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, copil pe care cei doi l-au numit Max Charles Murphy. 

Nou-născutul este al doilea copil pe care Eddie îl are cu logodnica sa de profesie model, Paige Butcher, cu care a început o relaţie în 2012. În urmă cu doi ani, cei doi au devenit şi părinţii unei fetiţe, Izzy Oona Murphy.

Cu cine a făcut actorul ceilalţi copii?

Comediantul a devenit prima dată tată în urmă cu 29 de ani, atunci când iubita lui de-atunci, Paulette McNeely, i-a dat naştere fiului său cel mare, Eric.

Doi ani mai târziu, o altă iubită, Tamara Hood, i-a dăruit un alt fiu, pe Christian (27). Apoi, din singurul lui mariaj, cel cu Nicole Mitchell Murphy, au provenit fiicele Bella Zahra, 16, Zola Ivy, 18, Shayne Audra, 23, şi Bria, 28, şi fiul Miles Mitchell, 25.

În plus, actorul a mai devenit tată fără voia lui şi în urma relaţiei cu fosta Spice Girl Mel B, care i-a născut o fiică, Angel, acum în vârstă de 11 ani. 

Modifică Setările