News

Ariana Grande, în lacrimi după explozia de la concertul său din Manchester

Ariana Grande, în lacrimi după explozia de la concertul său din Manchester

Luni seară, Ariana Grande a urcat pe scena Manchester Arena pentru a susţine un concert care făcea parte din turneul mondial ”Dangerous Woman Tour”. Din păcate, ceea ce se aştepta să fie o surpriză şi o bucurie pentru fani s-a transformat destul de rapid într-un coşmar pentru cei veniţi la concert, dar şi pentru Ariana şi staff-ul. Cu câteva momente înainte de incident, Ariana interpreta unul dintre hiturile sale Potrivit primelor informaţii, la concertul Arianei Grande, de luni seară, din Anglia, a avut loc un atac terorist, în urma căruia 22 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 59 sunt rănite grav. La câteva momente după acest groaznic incident, artista a publicat, pe contul ei de Twitter, un mesaj adresat celor răniţi în timpul concertului ei. ”Sunt distrusă! Din tot sufletul meu vă spun că îmi pare foarte rău. Nici nu am cuvinte”, a fost mesajul scurt postat de Ariana la scurt timp după cele întâmplate.

Ca urmare a tot ce s-a petrecut, potrivit TMZ, artista de 23 de ani şi-a suspendat turneul, pe motiv că ”nu e în stare să mai cânte pe vreo scenă prea curând”. Organizatorii turneului artistei verifică acum toate datele de securitate în legătură cu viitoarele posibile concerte.

Oficialităţile s-au deplasat la faţa locului în scurt timp

Şi managerul Scooter Braun a vrut să le transmită un mesaj celor prezenţi la concertul Arianei Grande şi familiilor lor. ”În seara aceasta, inimile noastre au fost zdrobite. Cuvintele nu pot exprima părerile de rău vizavi de victimele şi familiile celor răniţi în acest atac fără sens. Deplângem vieţile pierdute ale copiilor şi-al celor luaţi mult prea devreme prin acest act de-o laşitate absolută.”, a scris, la rândul lui, Scooter pe Twitter.

Circulaţia din apropiere a fost oprită

Cât despre acest incident, care se bănuieşte că este un nou atac terorist, se pare că a avut loc în jurul orei 22:35. Momentan, autorităţile investighează ce s-a întâmplat acolo, în vederea stabilirii unor vinovaţi. Cifra persoanelor decedate a ajuns la 22 în această dimineaţă, însă se aşteaptă şi la mai multe victime, dat fiind faptul că încă sunt persoane dispărute, iar unele rănite sunt în stare foarte gravă. Din primele informaţii, nimeni din staff-ul cântăreţei n-a avut de suferit în timpul acestui incident.

22 de persoane sunt decedate şi alte 59 rănite

foto: Getty Images

Modifică Setările