News

Ariana Grande şi Pete Davidson s-au mutat în noul lor apartament. Preţul lui se apropie de 15 milioane de euro!

Ariana Grande şi Pete Davidson s-au mutat în noul lor apartament. Preţul lui se apropie de 15 milioane de euro!

Ariana Grande, una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, a dezvăluit recent că s-a mutat împreună cu iubitul ei, actorul Pete Davidson, în noul lor apartament din Manhattan. Ariana Grande şi Pete Davidson Noua locuinţă a celor doi măsoară 371 de metri pătraţi, are 5 dormitoare, 4 băi şi o baie de serviciu şi se află într-un complex ce beneficiază de propriul cinema IMAX, o sală de fitness şi o piscină semi-olimpică. Preţul apartamentului este de 13,8 milioane de euro, însă presa internaţională notează că nu se ştie dacă Ariana Grande şi Pete Davidson au cumpărat apartamentul sau dacă stau cu chirie.

La începutul săptămânii, cele două celebrităţi au fost surprinse în timp ce se plimbau prin magazine şi voiau să cumpere mobilă, iar Ariana Grande a postat pe instagram o poză cu SpongeBob, iar descrierea era: „Noi, în noul nostru apartament, fără mobilă“.

Tabloidele notează că această mişcare a artistei a venit după ce aceasta a realizat că îl iubeşte foarte mult pe Pete şi că îşi doreşte să facă nunta cu el. Mai mult decât atât, actorul i-a dat iubitei lui un inel de logodnă în valoare de 80.000 de euro. „Artista este în al nouălea cer. Nu se aştepta să fie atât de îndrăgostită. Chiar dacă nu au anunţat nimic oficial, îşi fac planuri de nuntă şi au foarte multe idei“, au spus prietenii celor doi.

Modifică Setările