News

Ariana Grande, tribut pentru fostul ei iubit, Mac Miller. De ce a fost criticată de fani?

Ariana Grande, tribut pentru fostul ei iubit, Mac Miller. De ce a fost criticată de fani?

MANCHESTER, ENGLAND - JUNE 04: NO SALES, free for editorial use. In this handout provided by 'One Love Manchester' benefit concert (L) Mac Miller and Ariana Grande perform on stage on June 4, 2017 in Manchester, England. Donate at www.redcross.org.uk/love (Photo by Getty Images/Dave Hogan for One Love Manchester)

La doar câteva zile după ce fostul ei partener, Mac Miller, a fost găsit fără suflare în locuinţa lui, după ce a luat o supradoză de droguri, Ariana Grande a postat pe Instagram un tribut pentru cel cu care s-a iubit timp de doi ani. Ariana Grande, alături de Mac Miller, în vara anului trecut Deşi iniţial nu a avut nicio reacţie după ce a aflat că fostul ei iubit a murit, Ariana Grande a postat apoi o fotografie pe reţelele de socializare. Este vorba despre o imagine alb-negru în care apare doar Mac Miller şi care nu are nicio descriere.

Deoarece fanii au început să o atace pe artistă şi să o acuze că ea este de vină pentru decesul lui Mac, Ariana a decis să îşi dezactiveze comentariile de pe Instagram.

Fotografia postată de Ariana Grande pe Instagram după moartea lui Mac Miller
Modifică Setările