Gossip

Arnie şi Maria Shriver se împacă?

de admin

După ce ieri soţia Terminatorului a fost zărită purtând din nou verigheta, presa a început să se întrebe dacă cei doi sunt pe cale de a se împăca şi dacă actorul îşi respectă într-adevăr celebra sa replică I'll be back.

Ieri, Maria Shriver a fost văzută cu verighetă pentru prima dată din iulie 2011, când a depus actele de divorţ. Hotărârea venise în urma unei primăveri de coşmar, când Arnold Schwarzenegger, cel care-i fusese soţ vreme de un sfert de secol, şi-a recunoscut legătura extraconjugală cu menajera Mildred Baena, legătură din care a rezultat şi un fiu.

Dar ieri şi Arnie a fost văzut cu verigheta pe deget - asta după ce fostul guvernator al Californiei a dus o campanie puternică de a-şi recâştiga soţia, pe care a "îngropat-o" drăgăstos în cadouri. În plus, Maria şi Arnold au petrecut împreună Crăciunul, alături de copiii lor, Katherine (22), Christina (20), Patrick (17) şi Christopher (14). Aşa se face că a apărut zvonul că Maria ar fi cedat şi ar fi gata de o împăcare. Motivele n-ar fi neapărat cadourile, ci faptul că doamna Schwarzenegger e o catolică ferventă - şi are, în plus, şcoala femeilor din familia Kennedy, care au ştiut dintotdeauna să închidă în cele din urmă ochii când a fost vorba de infidelităţile bărbaţilor lor.

Foto: Reuters

Modifică Setările