Gossip

Arnold este nimfoman?

Faimos pentru dezvăluirile şocante despre vieţile starurilor, jurnalistul Ian Halperin susţine că fostul şef al Californiei este un dependent de sex notoriu.

După ce a scris o carte despre Angelina Jolie, noua ţintă a lui Halperin este Arnold Schwarzenegger (63), a cărui viaţă a intrigat prin tripla sa perfor­manţă: în culturism, actorie şi politică. După investigaţii extinse în Austria, ţara natală a ac­torului, jurnalistul a ieşit la rampă cu o bombă de presă: „Tiger Woods e Fecioara Maria pe lângă Arnold. Tipul e un dependent de sex notoriu. Să descoperi femei care să recunoas­că faptul că s-au culcat cu el e ca şi cum ai că­uta zăpadă în Toronto în februarie.“ E declaraţia cu care Halperin îşi promo­vează acum noua carte, „Guvernatorul“.

Asta după ce, în septembrie, dezvăluia că Arnie ar fi petrecut două ore fierbinţi cu o tânără voluptuoasă, la reşedinţa lui Hugh Hefner. Sursa jurnalistului e o femeie care l-ar fi văzut pe impunătorul guvernator retrăgân­du-se tiptil (dacă aşa ceva e posibil!) cu o blon­dă planturoasă, în timpul unei petreceri găz­duite de Hugh acum patru ani! Setea cu care Halperin loveşte în imaginea Terminatorului ar putea avea o explicaţie de ordin personal: el este fiul unui supravieţuitor al Holocaustului, în vreme ce tatăl lui Arnie a fost un admirator al lui Adolf Hitler şi membru al Partidului Na­zist. Controversat din cauza surselor sale, une­ori îndoielnice, Halperin nu pare să-şi ascundă însă aversiunea faţă de actor. Ba chiar mărturi­seşte că a plâns în timpul anchetei din Austria.

Pe de altă parte, momentul publicării cărţii e cel puţin ciudat. Man­datul lui Arnold de guvernator al Californiei a expirat chiar la începutul acestei luni, după şapte ani în care a ocupat înalta funcţie. Starul a anunţat că se gândeşte să revină la actorie. Iar acuzaţia de dependenţă de sex poate fi fatală pentru un politician. Nu şi pen­tru un actor! Halperin ar fi putut lovi oricând în cei şapte ani care s-au scurs. Acum nu poate decât să-l ajute pe Terminatorul de vâr­sta a treia să redevină eroul de pe marele ecran „care încă mai poa­te“. Autorul explică însă că a vrut să-şi publice tomul mai devreme, dar oame­nii guvernatorului l-au împiedicat. Dacă ad­mitem că Arnie a mai călcat strâmb, printre aceşti „oameni“ s-o fi numărat însăşi soţia lui, Maria Shriver? Ştim doar că femeile din fami­lia Kennedy îşi acoperă soţii infideli!

Foto: Northfoto

Modifică Setările