Gossip

Arnold la preşedinţia Uniunii Europene?

Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Californiei, ar putea candida la preşedinţia Uniunii Europene, a anunţat presa americană.

Schwarzenegger, în vârstă de 63 de ani, fost Mister Univers, de origine austriacă, a prins gustul politicii, iar anturajul său l-a sfătuit să revină în Europa, pentru a candida la preşedinţia Uniunii.

"În următorii ani, Uniunea va trebui să îşi găsească un preşedinte de anvergură, cineva capabil să unifice Europa. Francezii nu vor un german, germanii nu vor un italian. Vor alege, mai degrabă, un european plecat în Statele Unite", a declarat Terry Tamminen, fostul şef de cabinet al lui Schwarzenegger.

Între timp, Arnold Schwarzenegger va reveni pe ecrane. La începutul lui aprilie, el a prezentat la Cannes "The Governator", un desen animat care-l înfăţişează ca supererou.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Schwarzenegger se visează preşedinte

După ce a reuşit să obţină de două ori funcţia de guvernator al statului California, legendarul „Terminator“ ţinteşte şi mai sus: vrea să fie lider la Casa Albă.

Gossip

Arnold Schwarzenegger se iubeşte cu terapeutul

Pentru actorul de 65 de ani, dragostea părea pierdută, odată ce şi-a pierdut soţia din cauza infidelităţilor lui. Însă iată că speranţa vine chiar de la noua lui prietenă...

Gossip

Bill Clinton, actor în "The Expendables 3"?

Cel puţin asta a lăsat Sylvester Stallone să se înţeleagă: că fostul preşedinte american ar fi acceptat să aibă o apariţie în cea de-al treilea film al francizei de acţiune "The Expendables". Filmele din franciza "The

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

Gossip

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

Fiul lui Schwarzenegger a făcut senzaţie la plajă

Gossip

Fiul lui Schwarzenegger a făcut senzaţie la plajă

Patrick Schwarzenegger şi-a revenit rapid după accidentul suferit la schi la începutul lunii şi şi-a scos la plimbare „pătrăţelele“ spre deliciul admiratoarelor sale.

Gossip

Arnie şi Maria Shriver se împacă?

După ce ieri soţia Terminatorului a fost zărită purtând din nou verigheta, presa a început să se întrebe dacă cei doi sunt pe cale de a se împăca şi dacă actorul îşi respectă într-adevăr celebra sa replică I'll be back.

Arnold Schwarzenegger îşi face singur statuie

Gossip

Arnold Schwarzenegger îşi face singur statuie

Actorul dă dovadă de înclinaţii narcisite. Pe principiul dacă alţii nu-i fac, îşi face singur statuie, Schwarzenegger s-a gândit să aibă nu una, ci trei copii din bronz.