News

Arnold Schwarzenegger (71), forţat să renunţe la exercţiile fizice solicitante!

Arnold Schwarzenegger (71), forţat să renunţe la exercţiile fizice solicitante! camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Îl ştim drept unul dintre actorii de referinţă din industria filmelor de acţiune, totuşi, recent, actorul a fost forţat de medici s-o ia mai uşor din cauza vârstei înaintate.

Învăţat să-şi facă propriile cascadorii ori să meargă zi de zi la sală, unde lucra cu greutăţi impresionante, Arnold Schwarzenegger s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. După ce a fost operat la umăr, şold şi genunchi, doctorii i-au interzis actorului de 71 de ani să mai lucreze în sala de forţă din greu.

Actorul a admis, într-un interviu acordat celor de la Men`s Health, că a fost nevoit să-şi schimbe rutina de sport. ”Nu mai pot face squats ori tipurile grele de exerciţii. Genunchii mei sunt slăbiţi. Şi trebuie să-i protejez, căci vreau să mai pot merge la schi.”, spune celebrul actor.

Cu toate acestea, Arnold n-are de gând să elimine sportul cu totul din viaţa lui. Actorul spune că aparatura din sălile de forţă ajută la înlocuirea unor exerciţii grele pe care le avea ca parte din rutina lui de antrenament.

Amintim că starul din ”Terminator” a suferit, anul acesta, o operaţie cord pentru a înlocui o valvă. Când s-a trezit din operaţie, actorul a mărturisit că a fost o procedură standard, de a înlocui o valvă implantată în urmă cu 20 de ani şi că totul a decurs perfect graţie profesionalismului medicilor de la Cedars-Sinai din Los Angeles.

Modifică Setările