News

Arnold Schwarzenegger a suferit o operaţie la inimă. Care e starea de sănătate a actorului de 73 de ani acum

Arnold Schwarzenegger a suferit o operaţie la inimă. Care e starea de sănătate a actorului de 73 de ani acum camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Credeaţi că o să îl vedem în aşa ipostază? Arnold Schwarzenegger a fost operat la inimă. Celebrul actor apare pe patul de spital, cu o mulţime de aparate în preajma lui. Care e starea de sănătate a celebrului star în vârstă de 73 de ani? 

Arnold Schwarzenegger a suferit o operaţie la inimă pentru înlocuirea unei valve aortice. O echipă mare de medici a fost în sală în timpul intervenţiei chirugicale. Actorul de 73 de ani din seria „Terminator”, şi fost guvernator al Californiei, a declarat chiar el pe Instagram  despre perioada prin care trece, despre operaţie.

„Mulţumită echipei de la Cleveland Clinic, am o nouă valvă aortică. Mă simt fantastic şi deja am ieşit la plimbare pe străzile din Cleveland. Mulţumesc fiecărui doctor şi asistentă din echipa mea", a transmis el pe reţelele de socializare. 

Se poate observa în imaginea din galeria foto că actorul a beneficiat de atenţie sporită pe patul de spital, operaţia fiind una delicată. Este înconjurat de aparate medicale, dar are zâmbetul pe buze. 

Starea lui e foarte bună acum, se pare că actorul s-a ridicat de pe patul de spial, a făcut deja o plimbare prin oraş. 

În 2018, Schwarzenegger a mai trecut printr-o operaţie de acest gen, pentru a înlocui o valvă pulmonară din 1997 din cauza unui defect cardiac congenital.

Arnold Schwarzenegger intră din nou în acţiune. Actorul de 73 de ani nu s-a speriat de pandemie

Arnold Schwarzenegger va deţine rolul principal într-un serial de acţiune. Producţia prezintă povestea unui tată şi a fiicei sale care lucrează ca spioni internaţionali, anunţă site-ul Deadline.com, citat de EFE. Serialul are la bază o idee a lui Nick Santora (cunoscut pentru serialele "Scorpion", "Prison Break") şi va fi produs de studiourile Skydance Television, care, în următoarele săptămâni, va încerca să vândă acest conţinut platformelor de streaming. Pentru moment nu se ştie cine va juca rolul fiicei lui Arnold. În timpul pandemiei, Arnold Schwarzenegger a avut o activitate intensă pe reţelele de socializare. Actorul a difuzat, atât  pe contul său de Twitter, dar şi pe Facebook, mai multe mesaje şi clipuri video, multe dintre ele umoristice. Starul a militat pentru izolarea la domiciliu.

Viaţa lui Arnold Schwarzenegger

El e austriacul care a demonstrat că poţi trăi Visul American şi să devii chiar guvernator al Californiei, deşi nu eşti nici măcar vorbitor nativ de limbă engleză. Născut în vecinătatea oraşului Graz, Arnie era un copil firav şi bolnăvicios şi n-ar fi ajuns în veci Mister Olympia dacă n-ar fi fost educaţia spartană a tatălui său, inspector de jandarmerie, care îl punea să se ia la întrecere cu fratele său la schi, box şi fotbal. Şi, de la băiatul care la 13 ani făcea haltere şi trăgea de fiare câte 4 ore pe zi, a ajuns, la 16 ani, vedeta concursurilor de culturism.

Peste ani, cele 4 titluri consecutive de Mr. Universe au fost biletul său spre Hollywood. Iar constituţia lui de neegalat l-au recomandat pentru interpretarea unor eroi legendari ca Hercules şi Conan barbarul ori justiţiari şi salvatori ai lumii, culminând cu seria Terminator – robotul venit din viitor a cărui saga a continuat până astăzi. Desigur, au fost şi roluri care au contrabalansat această imagine de dur (Twins, Kindergarten Cop, Junior), dar fanii îl iubesc cu tot arsenalul de distrugere în masă la purtător şi se aşteaptă să-şi păstreze alţi câţiva ani promisiunea de „I’ll be back!“ – mai ales că se anunţă alte 4 producţii cu el.

Foto: Facebook

Modifică Setările