News

Arnold Schwarzenegger are un fiu obez. Christopher iese rar în public!

Arnold Schwarzenegger are un fiu obez. Christopher iese rar în public! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Îi ştim destul de bine pe ceilalţi doi băieţi ai actorului, respectiv pe Joseph Baena (fiul provenit din aventura cu menajera) şi pe Patrick Schwarzenegger (actor precum tatăl său). Totuşi, pe Christopher îl vedem destul de rar în public.

Este fiul cel mai puţin ştiut al actorului, în vârstă de 21 de ani. Acesta a fost surprins, recent, de paparazzi într-o vacanţă exclusivistă, alături de familia lui în Cabo San Lucas. Şi trebuie să recunoaştem că ne-a fost destul de greu să-l identificăm drept fiul actorului.

Şi asta pentru că tânărul s-a îngrăşat teribil în ultimii ani, ajungând la o greutate alarmantă. În fotografiile respective, Christopher apare chiar şi fără tricou, nelăsând loc de interpretări asupra kilogramelor în plus.

Iar dacă vă întrebaţi cu ce se ocupă Christopher, aflaţi că nu face nimic. În timp ce Patrick este model şi actor, iar Joseph este pasionat de sală şi alte sporturi precum tatăl său, Christopher n-are nicio ocupaţie reală. Alta decât a cheltui banii tatălui lui...

Modifică Setările