News

Arnold Schwarzenegger divorţează

Încă o despărţire surprinzătoare la Hollywood! Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, şi soţia lui, Maria Shriver, au anunţat, luni, printr-o declaraţie comună, că au decis să se despartă.

"A fost o perioadă extraordinară de tranziţie personală şi profesională pentru fiecare dintre noi. După multe gânduri, discuţii şi rugăciuni am ajuns împreună la această decizie", au declarat Schwarzenegger, în vârstă de 63 de ani, şi Shriver, în vârstă de 55 de ani, în comunicatul lor comun.

Arnold şi nepoata lui J.F. Kennedy, care s-au căsătorit în 1986, nu au precizat dacă vor iniţia procedura de divorţ, spunând însă că locuiesc deja în locuinţe separate şi că lucrează pentru viitorul relaţiei lor.

"Vom rămâne în continuare părinţii celor patru copii ai noştri. Ei reprezintă lumina şi centrul vieţilor noastre. Considerăm că despărţirea noastră este o chestiune privată. Nici noi, nici prietenii sau rudele noastre nu vor face declaraţii suplimentare pe această temă. Cerem publicului şi mass-media să ne trateze cu compasiune şi respect", se arată în acelaşi comunicat.

Modifică Setările