News

Arnold Schwarzenegger e în continuare însurat!

Arnold Schwarzenegger e în continuare însurat!

Arnie şi Maria au împlinit 30 de ani de mariaj. Să le spunem "La mulţi ani!"?

...cu Maria Schriver! Asta deşi scandalul din 2011 anunţa un divorţ care urma să pună capăt celor 25 de ani de mariaj Arnie şi Maria au împlinit 30 de ani de mariaj. Să le spunem "La mulţi ani!"? Atunci, cei doi s-au mutat din reşedinţa lor din Brentwood. Se întâmpla în luna mai a anului 2011, când Los Angeles Times titra că Schwarzenegger e tatăl unui băiat de 14 ani conceput cu menajera familiei Schwarzenegger-Schriver, Mildred Patricia 'Patty' Baena. "După ce am părăsit biroul de guvernator, i-am spus soţiei despre acest lucru, petrecut acum mai bine de un deceniu", s-a apărat el atunci. Şi totuşi, Maria a dorit să iasă din acest mariaj, ulterior actriţa Brigitte Nielsen completând drama cu confesiunile sale cum că şi ea a avut o aventură cu Arnold pe când acesta era cu Maria.

Toată lumea se aştepta, aşadar, la un divorţ cu cântec. Cinci ani mai târziu, însă, Arnie e în continuare cât se poate de însurat cu Schriver. Amândoi au intrat în alte relaţii, iar Arnie a legat o prietenie foarte strânsă cu Joseph Baena, fiul său cu menajera guatemaleză. Ce s-a întâmplat, de fapt?

E simpu. Cei doi nu aveau un contract prenupţial, iar după engocieri dure, au reuşit să împartă echitabil averea de 400 de milioane de dolari. Cât despre copiii lor, aceştia sunt adulţi, deci n-a fost nevoie de o bătălie şi pentru custodie. Interesant este, însă, că niciunl nu vrea să divorţeze. Şi nici nu vrea să dea explicaţii pentru asta. De ce nu divorţează e un mister. Unii spun că Maria ar fi într-atât de religioasă, încât nici nu vrea să audă. Dar asta ar fi pură ipocrizie... Mai aproape de adevăr par vocile care spun că, de fapt, la mijloc sunt tot nişte bani, valori şi acţiuni împărţite şi că niciunul nu vrea să piardă ceva divorţând...

Foto: arhivă

Modifică Setările