Lifestyle

Arnold Schwarzenegger intră din nou în acţiune. Actorul de 73 de ani nu s-a speriat de pandemie

Arnold Schwarzenegger intră din nou în acţiune. Actorul de 73 de ani nu s-a speriat de pandemie

Arnold Schwarzenegger va deţine rolul principal într-un serial de acţiune. Producţia prezintă povestea unui tată şi a fiicei sale care lucrează ca spioni internaţionali, anunţă site-ul Deadline.com, citat de EFE.

Serialul are la bază o idee a lui Nick Santora (cunoscut pentru serialele "Scorpion", "Prison Break") şi va fi produs de studiourile Skydance Television, care, în următoarele săptămâni, va încerca să vândă acest conţinut platformelor de streaming. Pentru moment nu se ştie cine va juca rolul fiicei lui Arnold.

În timpul pandemiei, Arnold Schwarzenegger a avut o activitate intensă pe reţelele de socializare. Actorul a difuzat, atât  pe contul său de Twitter, dar şi pe Facebook, mai multe mesaje şi clipuri video, multe dintre ele umoristice. Starul a militat pentru izolarea la domiciliu.

Anul trecut, fostul guvernator al statului California (2003-2011) a apărut pe marile ecrane într-un nou film din seria "Terminator", intitulat "Terminator: Dark Fate", însă rezultatele modeste de box-office (încasări de 261,1 milioane de dolari la un buget de producţie de 185 de milioane de dolari) par să fi compromis viitorul acestei francize SF.

 Arnold Schwarzenegger a împlinit 73 de ani de curând. Starul a ales să sărbătorească acest eveniment alături de fosta sa soţie, Maria Shriver, şi de cei patru copii. Fiul lui cel mai mare, Patrick, a făcut publică o fotografie de la reuniunea de familie.

 

Modifică Setările