Gossip

Arnold Schwarzenegger îşi face singur statuie

Arnold Schwarzenegger îşi face singur statuie

Actorul dă dovadă de înclinaţii narcisite. Pe principiul dacă alţii nu-i fac, îşi face singur statuie, Schwarzenegger s-a gândit să aibă nu una, ci trei copii din bronz.

Arnold Schwarzenegger a comandat un număr de trei statui de bronz care să fie realizate după imaginea „Terminatorului“ la apogeul carierei sale de culturist profesionist. Tim Parks, proprietarul turnătoriei la care a fost făcută comanda, spune că statuile vor fi înalte de aproximativ trei metri.

Prima statuie a fost deja livrată în Austria, la Thal, oraşul natal al lui Schwarzenegger, unde casa în care acesta a copilărit a fost transformată în muzeu.

Cea de-a doua ar urma să fie livrată la Columbus, în statul american Ohio, unde în fiecare an are loc Arnold Fitness Weekend, eveniment destinat pasionaţilor de body-building, inspirat de sextuplul deţinător al titlului Mister Olympia.

Cea de-a treia statuie va fi amplasată cel mai probabil în faţa casei fostului guvernator al Californiei, întrucât actorul a specificat că cea din urmă va fi realizată special pentru el.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO/VIDEO Fiul lui Schwarzenegger, noul burlac hot al Hollywoodului

News

FOTO/VIDEO Fiul lui Schwarzenegger, noul burlac hot al Hollywoodului

După ce presa internaţională a dat drept sigură o relaţie între el şi Miley Cyrus, ochii presei au fost şi mai atenţi asupra lui Patrick Schwarzenegger. Deunăzi, el a fost văzut la un eveniment însoţit nu de noua lui iubită, ci de…

FOTO Ferma lui Arnold, scoasă la vânzare

News

FOTO Ferma lui Arnold, scoasă la vânzare

S-au despărţit cu mult tam-tam în luna mai a anului trecut, dar Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver tot mai au încă unele lucruri de împărţit, printre care şi ferma în care au locuit în ultimii trei ani de căsnicie.

News

Arnold a petrecut de ziua lui cu fosta nevastă

Departe de-a-l fi iertat pentru infidelităţile comise şi copilul din flori făcut cu menajera lor, Maria Shriver s-a îndurat de fostul ei soţ şi l-a sărbătorit cu ocazia împlinirii a 64 de ani.

Amanta lui Arnold a publicat o fotografie cu fiul lui nelegitim

News

Amanta lui Arnold a publicat o fotografie cu fiul lui nelegitim

Mildred Baena a hotărât să rupă tăcerea. Femeia care a făcut un copil nelegitim cu „Terminatorul“ a acordat primul său interviu revistei „Hello“.