Gossip

Arnold Schwarzenegger îşi face singur statuie

Arnold Schwarzenegger îşi face singur statuie

Actorul dă dovadă de înclinaţii narcisite. Pe principiul dacă alţii nu-i fac, îşi face singur statuie, Schwarzenegger s-a gândit să aibă nu una, ci trei copii din bronz.

Arnold Schwarzenegger a comandat un număr de trei statui de bronz care să fie realizate după imaginea „Terminatorului“ la apogeul carierei sale de culturist profesionist. Tim Parks, proprietarul turnătoriei la care a fost făcută comanda, spune că statuile vor fi înalte de aproximativ trei metri.

Prima statuie a fost deja livrată în Austria, la Thal, oraşul natal al lui Schwarzenegger, unde casa în care acesta a copilărit a fost transformată în muzeu.

Cea de-a doua ar urma să fie livrată la Columbus, în statul american Ohio, unde în fiecare an are loc Arnold Fitness Weekend, eveniment destinat pasionaţilor de body-building, inspirat de sextuplul deţinător al titlului Mister Olympia.

Cea de-a treia statuie va fi amplasată cel mai probabil în faţa casei fostului guvernator al Californiei, întrucât actorul a specificat că cea din urmă va fi realizată special pentru el.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările