News

Arnold Schwarzenegger, la două săptămâni de la operaţia pe cord deschis: "Încă nu mă simt minunat"

Arnold Schwarzenegger, la două săptămâni de la operaţia pe cord deschis: "Încă nu mă simt minunat"

Cu două săptămâni în urmă, Arnold Schwarzenegger era supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, pe cord deschis. Starul în vârstă de 70 de ani a ajuns pe mâinile specialiştilor după câteva complicaţii medicale. Starul, fost guvernator al statului California, se internase la un spital din Los Angeles pentru a i se înlocui o valvă la inimă, dar, în urma acestei proceduri, actorul a suferit complicaţii.

Schwarzenegger a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, operaţia fiind un real succes, prima declaraţie a actorului fiind o replică celebră din filmul Terminatorul: „M-am întors!”. Acum, Arnold vorbeşte despre starea lui de sănătate, în primul video de după operaţie. Actorul admite că nu se simte minunat după recenta intervenţie chirurgicală pe cord deschis. Într-un video distribuit pe Twitter, el le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul acordat şi pentru încurajări: "Vă mulţumesc foarte mult pentru toate urările  şi pentru toate mesajele, apelurile telefonice şi e-mailurile pe care le-am primit de la voi, oamenii din întreaga lume. Apreciez mult şi sunteţi foarte buni."

Şi în timp ce starul de la Hollywood a dezvăluit că recuperarea merge bine, a ţinut să precizeze că nu este complet sănătos. "Voiam doar să ştiţi că mă simt mult mai bine. Nu pot spune - chiar şi cu atitudinea mea pozitivă - că mă simt minunat, pentru că încă nu mă simt minunat. Minunat este la un nivel complet diferit. Dar mă simt bine", a continuat Arnold.

Foto: Twitter

Modifică Setările