News

Arnold Schwarzenegger, operat pe cord deschis. Mesajul actorului după intervenţia chirurgicală

Arnold Schwarzenegger, operat pe cord deschis. Mesajul actorului după intervenţia chirurgicală

L'ancien gouverneur de Californie et acteur Arnold Schwarzenegger - Le président de la République française a reçu l'ancien gouverneur de Californie et acteur au palais l'Elysée à Paris, France, le 23 juin 2017. L'ancien gouverneur de Californie fait partie des 800 personnalités politiques, juristes et experts du monde qui vont lancer à Paris un projet de "pacte mondial pour l'environnement" le 24 juin 2017. © Pierre Perusseau/Bestimage French President and First lady welcome R20 founder and former US Governor of California at the Elysee Palace in Paris, France on June 23, 2017.

Arnold Schwarzenegger a îngrijorat pe toată lumea după ce s-a aflat că actorul a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe cord deschis. În vârstă de 70 de ani, starul din seria "Terminatorul", un actor desăvârşit şi un fost culturist de succes, a fost supus joi unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, după câteva complicaţii medicale.

Starul, fost guvernator al statului California, a ajuns în cursul săptămânii trecute la un spital din Los Angeles pentru a i se înlocui o valvă la inimă, dar, în urma acestei proceduri, actorul a suferit complicaţii.

Schwarzenegger a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, fapt confirmat şi de reprezentantul actorului, chiar prin intermediul Twitter: "Ieri, guvernatorul Schwarzenegger a suferit o procedură planificată la Cedars-Sinai pentru a înlocui o  valvă care a fost înlocuită iniţial ca urmare a unei malformaţii cardiace congenitale în 1997".

Iar starea de sănătate a Terminatorului pare să fie una bună după ce medicii au intervenit, purtătorul lui de cuvânt, Daniel Ketchell, informându-i pe fani că Arnold este treaz şi teafăr. De asemenea, primele cuvinte ale actorului după operaţia suferită au fost parcă decupate din filmul care l-a făcut celebru: "M-am întors!".

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările