News

Arnold Schwarzenegger, personaj de benzi desenate

După ce a renunţat la actorie în 2003, dedicându-se carierei politice, şi după declaraţiile recente cum că nu-şi doreşte să revină ca actor la Hollywood, după încetarea mandatului de guvernator al Californiei, Terminatorul se va reîntoarce totuşi în showbiz, dar sub forma unui personaj de benzi desenate.

Fostul guvernator al statului California a dezvăluit într-un interviu acordat publicaţiei „Entertainment Weekly“ că va avea un nou mandat de guvernator prin intermediul noului său personaj, „The Governator“, eroul unui volum de benzi desenate. Ideea îi aparţine lui Stan Lee, considerat un mogul al industriei de benzi desenate, care doreşte să lanseze o nouă colecţie de benzi desenate, dar şi dintr-un serial de televiziune animat pentru copii, inspirate din viaţa lui Schwarzenegger.

vezi aici galeria foto

„The Governator va fi un mare super-erou, dar el va fi în acelaşi timp şi Arnold Schwarzenegger. Vom folosi toate elementele personale din viaţa lui Arnold. Ne vom folosi de soţia lui, Maria Shriver. Ne vom folosi de copiii lui. Ne vom folosi de faptul că a fost guvernator. Doar după ce va părăsi funcţia de guvernator, Arnold decide să devină un justiţiar şi să construiască un centru de control împotriva crimei organizate al cărui sediu va fi amenajat sub reşedinţa lui din Brentwood“, a declarat Stan Lee.

La rândul lui, Arnold a spus că îi place foarte mult „porecla“ pe care i-a dat-o publicul şi consideră că aceasta (The Governator, n.r.) reprezintă o combinaţie foarte bună între viaţa lui de actor de cinema şi cariera lui politică.

Foto: Northphoto

Modifică Setările