News

Arnold Schwarzenegger regretă aventura cu menajera. Ce spune despre fiul nelegitim?

Arnold Schwarzenegger regretă aventura cu menajera. Ce spune despre fiul nelegitim?

Acum 19 ani se năştea Joseph Baena, fiul nelegitim al actorului Arnold Schwarzenegger şi-al menajerei, Mildred Baena. Timp de 14 ani, nimeni n-a ştiut că Arnold a călcat strâmb în căsnicia sa şi că are un copil din flori. Joseph alături de celebrul lui tată şi de mama sa Acum, însă, toţi ştim despre Joseph şi despre cât de bine îi seamănă tatălui său, aşa că nu ne surprinde să auzim că Arnold îşi doreşte să repare relaţia cu acesta şi să-i fie tată cu adevărat.

Vorbind în cadrul unui interviu pentru numărul de aprilie al revistei ”Men`s Journal”, Arnold a declarat că are în prezent o relaţie minunată cu Joseph, dar că regretă cele întâmplate în trecut.

”Nu te poţi întoarce în timp, dacă aş putea, desigur că aş vrea şi să-mi spun <<Arnold n-o face (n.r. să se culce cu menajera)>>”, a mărturisit Arnold, gândindu-se probabil la faptul că această aventură l-a costat mariajul de douăzeci şi cinci de ani cu Maria Shriver, mama celorlalţi patru copii ai actorului.

arnold
În acest interviu vorbeşte despre relaţia cu fiul Joseph

Cu toate acestea, Arnold a pus într-o lumină favorabilă ideea că e tatăl lui Joseph şi a mărturisit că încearcă să-i fie alături de acum încolo. De altfel, lunile trecute, actorul a postat o imagine în care apare de Joseph, într-un bar: ”La mulţi ani, Joseph. Un mare student, un atlet grozav. Sunt mândru de tine şi te iubesc”, spune Arnold în respectiva postare.

Amintim că în 2011, Schwarzenegger a recunoscut că e tatăl lui Joseph, după ce soţia sa l-a confruntat. Arnold are patru copii şi cu Maria Shriver: Katherine (27), Christina (25), Patrick (23) şi pe Christopher (19).

foto: Hepta, Instagram

Modifică Setările