News

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat contra coronavirusului şi a făcut public momentul: "Vino cu mine, dacă vrei să trăieşti!"

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat contra coronavirusului şi a făcut public momentul: "Vino cu mine, dacă vrei să trăieşti!"

A vrut tuturor să dea un exemplu! Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva Covid-19 şi a postat pe Twitter filmarea cu momentul imunizării. I-a îndemnat pe toţi să accepte vaccinul!

La 73 de ani, Arnold Schwarzenegger a mers la un centrul de vaccinare de pe stadionul Dodger din Los Angeles şi a primit prima doză de vaccin. Actorul din Terminator a folosit una dintre replicile din film pentru a-i chema pe toţi la vaccinare: „ Vino cu mine dacă vrei să trăieşti!”.

Pe Twitter a încărcat şi o filmare cu momentul în care primeşte vaccinul şi a declarat că "Nu am fost niciodată atât de fericit să aştept la rând. Vino cu mine, dacă vrei să trăieşti!".

Acesta a mai scris în mediul online: 

"Cunoaşte-ţi punctele tari şi ascultă experţii. Dacă vrei să înveţi despre cum să îţi creşti bicepsul, ascultă-mă pe mine - mi-am petrecut viaţa studiind cum să ajungi în formă fizică maximă şi am fost considerat cel mai mare culturist al tuturor timpurilor. Toţi avem specialităţi diferite.   

Dr. Faucci şi toţi virusologii, epidemiologii şi doctorii au studiat bolile şi vaccinurile toată viaţa lor, aşa că eu îi ascult pe ei şi vă îndemn şi pe voi să faceţi la fel. Niciunul dintre noi nu va învăţa mai mult ca ei doar uitându-ne la câteva ore de video-uri. (...) E simplu: dacă îţi ia casa foc, nu deschizi YouTube-ul, ci chemi pompierii! Dacă ai un infarct, suni la urgenţe, nu îţi întrebi grupul de Facebook ce să faci!   

Dacă nouă doctori îţi spun că ai cancer şi trebuie să te tratezi sau vei muri, şi un doctor îţi spune cum va dispărea cancerul de la sine - ia întotdeauna părerea celor nouă!   În cazul nostru, toţi experţii reali din lume spun că vaccinul este sigur şi nişte oameni pe Facebook spun că nu este.   

Dacă cercul de oameni în care eşti devine din ce în ce mai mic şi eşti tot mai izolat, ar trebui să fie un semnal de avertizare că eşti într-o bulă de dezinformare. Unii oameni spun că eşti fraier că asculţi de experţi. Asta e o tâmpenie! E nevoie de putere ca să admiţi că nu ştii tot. Slăbiciunea este să crezi că nu ai nevoie de sfatul experţilor şi să asculţi doar de sursele care confirmă cea ce vrei tu să crezi!", a transmis Schwarzenegger.

 

 

Modifică Setările