Gossip

Arnold Schwarzenegger se iubeşte cu terapeutul

de admin

Pentru actorul de 65 de ani, dragostea părea pierdută, odată ce şi-a pierdut soţia din cauza infidelităţilor lui. Însă iată că speranţa vine chiar de la noua lui prietenă...

Divorţul de mama a patru copii ai săi, Maria Schriver, l-a împins pe „Terminator“ să-ncerce o carieră de scriitor. A lansat o autobiografie în care a dezvăluit o serie de aventuri extraconjugale. Dacă mai punem la socoteală şi vestea-şoc pe care a dat-o actorul de 65 de ani – are un fiu nelegitim, pe nume Joseph (15), făcut cu menajera! – ne şi miră curajul avut, cel de-a recunoaşte public că vrea să se împace cu soţia sa, adică femeia care s-a trezit încornorată, după 25 de ani de căsnicie!

Dar iată că greu încercata Maria are o concurentă, venită cu forţe proaspete în ringul dragostei „Terminatorului“. E vorba de Heather Milligan, noua prietenă a starului divorţat, fizioterapeut. Blonda de 38 de ani – care lucrează cu jucătorii Ligii Naţionale de Fotbal din California – nu s-a lăsat speriată de trecutul lui Schwarzenegger. Cei doi iubăreţi clandestini au fost văzuţi pe 22 februarie, în restaurantul Babalu, din Santa Monica, unde „şi-au zâmbit încontinuu, pe tot parcursul cinei de la care au plecat împreună, cu maşina lui“, relatează ziarul „NY Daily
News“. Ne-am gândi că e timpul, pentru Arnold, să-şi spele păcatele (n.r. fără număr!) şi să o ia de la capăt, după un mariaj destrămat telenovelistic. Să ne aţintim privirea spre Heather? De dragul amorului, sperăm că terapeutul a-nceput din timp recuperarea cu noul ei pacient favorit.

Comentarii

Articole asemănătoare

Arnold Schwarzenegger se întoarce: “Terminator”, în formă la 67 de ani 

News

Arnold Schwarzenegger se întoarce: “Terminator”, în formă la 67 de ani 

Noul trailer pentru Terminator: Genisys a apărut aseară şi toată lumea e curioasă cum se va descurca starul seriei, la vârsta sa înaintată. Surprinzător, Arnold is back şi arată mai bine decât credeam!

Cum arată băiatul din flori al lui Arnold Schwarzenegger, la 17 ani?

News

Cum arată băiatul din flori al lui Arnold Schwarzenegger, la 17 ani?

Fiul nelegitim al marelui star de cinema, Joseph Baena, seamnănă izbitor cu acesta, pe măsură ce creşte şi atinge vârsta maturităţii. La doar 17 ani, tânărul este impunător, musculos şi pasionat de jocurile cu arme, exact ca tatăl său natural.

Courteney Cox s-a căsătorit în secret?

Gossip

Courteney Cox s-a căsătorit în secret?

Umblă vorba-n târg că bruneta din “Cougar Town” ar fi ajuns deja la altar cu frumosul ei logodnic, textierul trupei britanice Snow Patrol, Johnny McDaid. Acesta a fost văzut purtând pe inelar o verighetă de platină,

Gossip

Shakira din nou însărcinată

Cântăreaţa de 37 de ani e pornită să aibă o familie numeroasă, dat fiind că surse din Columbia ei natală susţin că ea este gravidă pentru a doua oară, cu Gerard Piqué (27). Surse citate de NoticiasCaracol.com susţin că Shakira este însărcinată în 3 luni.

Adevăratul tată al lui Khloe Kardashian, un criminal celebru?

Gossip

Adevăratul tată al lui Khloe Kardashian, un criminal celebru?

O acuzaţie şocantă vine din partea managerului lui OJ Simpson, Norman Predo, care susţine că acesta este, de fapt tatăl lui Khloe. Ceea ce înseamnă că Kris Jenner, mama vedetei de televiziune, a avut un copil cu OJ pe când măritată cu Robert Kardashian.

Orlando Bloom şi Miranda Kerr divorţează?

Gossip

Orlando Bloom şi Miranda Kerr divorţează?

După 3 ani de căsnicie, actorul de 36 de ani şi frumoasa lui soţie au ales separarea amiabilă, încă de acum câteva luni, confirmă publicaţia online

FOTO Cât de mult îi seamănă fiul nelegitim lui Arnold Schwarzenegger!

News

FOTO Cât de mult îi seamănă fiul nelegitim lui Arnold Schwarzenegger!

Fiul starului din „Terminator“ abia ce-a împlinit 16 ani şi, odată cu cele mai recente fotografii ale sale, ne dăm seama că este copia fidelă a acestuia, asemănarea între tată şi fiu fiind izbitoare.

Stacy Keibler l-a înlocuit deja pe George Clooney

Gossip

Stacy Keibler l-a înlocuit deja pe George Clooney

Fosta iubită a lui George Clooney, de care s-a despărţit în iulie după o relaţie de 2 ani, i-a găsit deja înlocuitor acestuia, în persoana lui Jared Pobre.

News

Arnold Schwarzenegger, din nou Terminator, la 65 de ani

Trecut-au vremurile în care tremuram în faţa televizorului când îl vedeam pe marele star la 35 de ani, jucând în primul film din seria Terminator, cândva prin 1984. După 29 de ani, Arnold va reveni