News

Aroganţă de vedetă! Cum a aniversat-o Kim Kardashian pe micuţa North West

de admin

Aroganţă de vedetă! Cum a aniversat-o Kim Kardashian pe micuţa North West

Nu mai este nicio surpriză când spunem că starleta Kim Kardashian şi soţul ei, Kanye West, ar face orice pentru micuţa lor, North West. Aşa că, vă închipuiţi că ziua de naştere a lui North nu a fost doar o zi obişnuită. Clanul Kardashian s-a unit şi a sărbătorit, de la mare la mic, numai cum cei numiţi Kardashian ştiu s-o facă: cu petreceri scumpe şi cu daruri pe măsură.

Iar cum locaţia trebuia să fie una încăpătoare, pentru toţi oaspeţii de seamă, Kim Kardashian a ales să-i facă petrecerea aniversară a micuţei North în parcul de distracţie Disneyland. Aşa se face că pentru ocazia împlinirii celor doi anişori ai lui North, părinţii lor au scos din buzunare nu mai puţin de 1 milion de dolari. Însă, nu le plângem foarte tare de milă, căci nu cred că-şi fac astfel de probleme, de ordin financiar.

Şi dacă tot suntem la capitolul extravaganţe, trebuie să menţionăm că starleta a dat oridine precise ca acolo unde se afla fiica sa să nu mai fie alţi copii. Deci, în carusel sau pe saltelele gonflabile au avut voie doar cei din familie, ceilalţi copii având interdicţie chiar de la Kim. Asta da petrecere!

Sursă foto: Hepta

Modifică Setările