Vedete

Aroganţă sau alegere neinspirată? Melania a vizitat un spital sărac într-o ţinută de 2000 de dolari

Aroganţă sau alegere neinspirată? Melania a vizitat un spital sărac într-o ţinută de 2000 de dolari camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

De ieri, prima-doamnă a Americii se află într-o vizită oficială în Africa. Este pentru prima dată când Melania Trump pleacă peste hotare fără soţul ei, iar acţiunile ei atrag deja multe critici. Ieri, a vizitat un spital dintr-o zonă defavorabilă, îmbrăcată cu o ţinută mult prea scumpă – zic internauţii.

Melania Trump se implică activ în campanii umanitare şi se foloseşte de ”funcţia” sa pentru a-i ajuta pe copiii nevoiaşi. Vizita ei din Africa confirmă această idee, pe intinerariul ei regăsindu-se mai multe vizite la orfelinate şi spitale pentru copii.

Marţi, de exemplu, Melania se afla în Ghana, vizitând spitalul Greater Accra Regional. Din nefericire pentru ea, consilierii ei în imagine au ales o ţinută total nepotrivă pentru o astfel de ocazie. Şi asta din cauza preţului mult prea ridicat al outfitului.

Ea a purtat o rochie Celine, în dungi, pe care a asortat-o cu pantofi Manolo Blahnik. O versiune a rochiei sale, listată pe The Realreal, poartă preţul de 2300 de dolari. Evident, la acest cost se adaugă preţul exorbitant al unor pantofi Manolo Blahnik. Să vorbim despre cum ar schimba soarta unor copii nevoiaşi 2000-3000 de dolari?

Pe de altă parte, cu această ocazie am văzut o altă faţă a primei-doamne a Americii. Melania a interacţionat cu mai mulţi copii şi am văzut-o mai zâmbăreaţă ca oricând. Să fie aşa pentru că nu se află prin preajmă soţul ei? Nu puţini au speculat despre viaţa grea pe care Melania o duce alături de Donald Trump...

Modifică Setările